Généalogie Bertrand - Hutsemékers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 102:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Petronella Beckers (overleden in 1839), een kind van Christiaan Beckers en Beatrix Bouts, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Mathys Beckers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Beckers (geboren in 1840), een kind van Christiaan Beckers en Beatrix Bouts, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Mathys Beckers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dieudonnée Johanna Leers (geboren in 1848), een kind van Willem Guillaume Leers en Maria Ida Kruijdt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Leers (geboren in 1848), een kind van Willem Guillaume Leers en Maria Ida Kruijdt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Baltus Hubertus Marcus (geboren in 1859), een kind van Johannes Hubertus Marcus en Anna Elisabeth Sluijsmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Baltus Sluijsmans (overleden in 1859), een kind van Jacob Sluijsmans en Maria Catherina Frings, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over NN Marcus (overleden in 1862), een kind van Johannes Hubertus Marcus en Anna Elisabeth Sluijsmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Catharina Packbier (geboren in 1864), een kind van Jan Antoon Packbier en Maria Gertrudis Sijben, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Antonius Hubertus van Eijs (geboren in 1864), een kind van Jan Willem Van Eijs en Anna Hubertina Habets, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Peter Mathijs Packbier (geboren in 1866), een kind van Jan Antoon Packbier en Maria Gertrudis Sijben, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.