Fragment Straffintvelt Gouda

Foto van Simon Blok
De publicatie Fragment Straffintvelt Gouda is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 51 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 19 april 2024.


De herkomst van de inmiddels uitgestorven familienaam Straffintvelt is voor alsnog een raadsel. In ieder geval voerden de kinderen van Claes Maerts deze naam. De bekenste telgen zijn Maerten Claes Straffintvelt de conrector van de Latijnse School in Gouda die trouwde met boekuitgeefster Neeltje Erasmas en Nicolaes Cornelis Straffintvelt de Goudse notaris.

Het Fragment Straffintvelt Gouda geeft een raamwerk van de hele familie. Het is samengesteld aan de hand van de publicatie Beknopte Transcripties van Goudse Weesäkten.De akten in het fragment verwijzen via "nr" en "fs#" naar de scans van de originelen in Family Search. Het fragment is waar mogelijk aangevuld met andere brongegegevens maar is zeker niet volledig. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Simon Blok

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Simon Blok

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!