Famylje De Swart -- Wijmenga » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 36.321 - 36.329 van 36.329:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Bakker (overleden in 1969), een kind van Hilbert Jans Bakker en Elisabeth Krol, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wijtze Hager (overleden in 1969), een kind van Anne Harmens Hager en Janke Wytzes de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jelle Tjepkema (overleden in 1969), een kind van Gerben Jelles Tjepkema en Willemke Ottes Boenstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoon Erich (overleden in 1976), een kind van Franciscus Erich en Berendina Waanders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Johanna Hoffman (overleden in 1979), een kind van Josephus Hoffman en Johanna Hiemstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna (Jantje) Bergsma (overleden in 1982), een kind van Antoon Jans Bergsma en Grietje Herder, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Grietje Bergsma

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ype Rauwerda (overleden in 1990), een kind van Anne Aukes Rauwerda en Juliana Poelsma, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Auke Rauwerda

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cecilia Langhout (overleden in 2005), een kind van Thomas Langhout en Margaretha Jorna, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wytske Zijlstra (overleden in 962), een kind van Eeuwe Zijlstra en Elisabeth Scheringa, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.