Family Tree Lips - Noirhomme » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 179:

Cornelius van der Westen is overleden op 9 juni 1755 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Timmers is geboren op 13 juli 1755 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Joanna Willems Timmers is geboren op 8 november 1757 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Maria van der Westen is geboren op 14 januari 1758 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Antonius Lips en Cornelia Jacobi van der Velde zijn getrouwd op 1 mei 1758 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Petrus Timmers is geboren op 15 september 1760 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jacoba Antonii Lips is geboren op 22 augustus 1761 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Isaac (Ijzak) Timmers is geboren op 13 maart 1763 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Catharina Antonii Lips is geboren op 13 december 1763 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Cornelia van der Westen is geboren op 21 maart 1764 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.