Familienamen: Smit, Schaar(e)man, van Reuler en de Bruijn. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 238:

Willem van Haaften is geboren op 21 mei 1829 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Leonardus van Baars is geboren op 21 augustus 1829 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelia Wouterlood is geboren op 14 november 1829 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lourens Ekelmans is overleden op 5 juli 1830 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertje van den Oever is geboren op 22 oktober 1830 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frank van Suijdam en Cornelia van Ballegooijen zijn getrouwd op 23 augustus 1833 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Michiel Hendriks Verbeek is overleden op 4 april 1834 te Nieuwaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nieuwaal » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika van Suijdam is geboren op 5 mei 1834 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertje van Suijdam is overleden op 25 februari 1835 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem van Suidam is overleden op 3 januari 1837 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.