Familiekring Koppenol-van Starkenburg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 39:

Wilhelmus van der Burg en Gerarda Sophia Molenbrugge zijn getrouwd op 12 januari 1884 in Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Liedewij Ende van den is geboren op 31 januari 1885 te Stratum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stratum » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Theododrus Centen van Gogh is overleden op 26 maart 1885 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika Johanna van der Burg is geboren op 17 mei 1886 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Wilhelmus van der Burg is geboren op 14 juni 1888 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Francisc Stoffels is geboren op 1 januari 1889 te Valkenswaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Valkenswaard » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Frans Lambert Sloot is geboren op 1 januari 1892 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriana Jacoba van Hugte is geboren op 22 oktober 1892 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelia Hermans van Loon is overleden op 7 augustus 1899 te Stratum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stratum » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bernard WillemFrd Dagevos en Gudula Egbertina Eijcken zijn getrouwd op 20 februari 1900 in Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.