Familiekring Koppenol-van Starkenburg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 171:

Simon Simonsz Brabander de en Maria Willems van Liendt zijn getrouwd op 30 november 1755 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Wilhelm v.Philippsthal is overleden op 13 mei 1761 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Jean Pierre Tronchet en Elisabeth Helena Bogaarts zijn getrouwd op 5 mei 1771 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Jeanne Guillemine Tronchet│Fronchet is geboren op 26 maart 1775 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Christina Elisabt Beijn is geboren op 1 januari 1785 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Anthonia Loijen is geboren op 25 april 1790 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Johannes Wilhelm Jung│Jong en Jeanne Guillemine Tronchet│Fronchet zijn getrouwd op 14 juli 1791 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrik Jung is geboren op 23 juli 1791 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Wilhelm│Willem Jong de is geboren op 20 oktober 1793 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Philippina Regina Haak is geboren op 28 juli 1796 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.