Familie Spinder » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 56:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Spinder (geboren in 1908), een kind van Fokke Pieters Spinder en Rinskje Fokkes Weening, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos kind (overleden in 1908), een kind van Arjen Visser en Ietje Spinder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmke Boetes (geboren in 1908), een kind van Reinder Boetes en Hielkje Dam, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sijke Spinder (geboren in 1909), een kind van Siemen Pieters Spinder en Trijntje Fokkes Weening, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje Elzinga (geboren in 1909), een kind van Koop Wopkes Elzinga en Antje Siemens Spinder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sytze Postma (geboren in 1910), een kind van Roel Postma en Neeltje Kooistra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tjeerd Visser (geboren in 1910), een kind van Arjen Visser en Ietje Spinder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje Boetes (geboren in 1910), een kind van Reinder Boetes en Hielkje Dam, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukje Postma (geboren in 1912), een kind van Roel Postma en Neeltje Kooistra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Johannes Kooistra (geboren in 1912), een kind van Johannes Kooistra en Aaltje Staal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.