Stamboom Ekermans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 53:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Johanna Hendrika Catharina Vaessen (1888-1944) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Johanna Hendrika Catharina Vaessen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Gerardus Hubertus van Neer (1889-1962) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Gerardus Hubertus van Neer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Tossanus Elie (1889-1965) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Tossanus Elie.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Hubertina Johanna Janssen (1889-1982) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Hubertina Johanna Janssen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joseph Ariaans (1891-1975) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joseph Ariaans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Cornelia Haagmans (1892-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Cornelia Haagmans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Arnold Martens (1893-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Arnold Martens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Josephina Honings (1893-1971) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Josephina Honings.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Eugenie Mulder (1894-1966) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Eugenie Mulder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Gertrudis Kleijnen (1894-1982) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Gertrudis Kleijnen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.