De temperatuur op 5 juni 1931 lag tussen 7,2 °C en 21,1 °C en was gemiddeld 13,8 °C. Er was 13,4 uur zonneschijn (81%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
10 februari » New Delhi wordt de hoofdstad van India.
1 maart » Japan installeert ex-keizer Puyi van China als staatshoofd van de marionettenstaat Mantsjoekwo.
5 maart » Sir Oswald Mosley richt in Londen een fascistische partij op; de latere British Union of Fascists.
14 april » Koning Alfonso XIII van Spanje afgezet. Uitroeping van de republiek.
5 december » Christus Verlosserkathedraal in Moskou wordt verwoest door een order van Jozef Stalin.
8 december » Octrooi op coaxkabel verleend aan Lloyd Espenschied en Herman Affel.
Dag van overlijden 26 november 1986
De temperatuur op 26 november 1986 lag tussen 5,2 °C en 11,8 °C en was gemiddeld 9,6 °C. Er was 1,7 mm neerslag gedurende 1,7 uur. Er was 0,1 uur zonneschijn (1%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Hendrik Dreyer, "Dreyer-boom", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dreyer-tree/I5903.php : benaderd 3 mei 2025), "Dr Albert Ludwig Eduard Dreyer b2c7d2e8f4g1h2 (1931-1986)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.