De temperatuur op 24 maart 1929 lag tussen -2.1 °C en 14,1 °C en was gemiddeld 5,4 °C. Er was 4,6 uur zonneschijn (37%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 8 maart 1926 tot 10 augustus 1929 was er in Nederland het kabinet De Geer I met als eerste minister Jonkheer mr. D.J. de Geer (CHU).
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
10 januari » Publicatie van de eerste strip van Kuifje.
11 februari » Mussolini en Paus Pius XI sluiten het Verdrag van Lateranen waarbij het Vaticaan als autonome staat wordt erkend.
16 maart » "Compromis des Belges", eerste aanzet tot taalwetgeving in België.
11 september » In Rotterdam fuseren de scheepswerven Wilton en Fijenoord.
28 oktober » Oprichting van de Uruguayaanse voetbalclub Club Sportivo Cerrito.
26 december » Oprichting van de Oostenrijkse voetbalclub SC Rheindorf Altach.
Trouwdag 13 september 1947
De temperatuur op 13 september 1947 lag tussen 13,5 °C en 28,1 °C en was gemiddeld 19,7 °C. Er was 10,8 mm neerslag gedurende 2,9 uur. Er was 7,5 uur zonneschijn (58%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
4 januari » In Duitsland verschijnt de eerste editie van weekblad Der Spiegel.
25 februari » Pruisen (Duitsland) door de geallieerden ontbonden.
21 maart » Encycliek Fulgens Radiatur van Paus Pius XII over Sint Benedictus.
26 juli » Benoeming van Antonius Hanssen tot bisschop-coadjutor met recht van opvolging van Roermond in Nederland.
1 oktober » In het dagblad Het Volk verschijnt voor het eerst het stripverhaal Nero.
25 november » Nieuw-Zeeland wordt een dominion.
Dag van overlijden 25 november 1991
De temperatuur op 25 november 1991 lag tussen -1,1 °C en 2,1 °C en was gemiddeld 0,7 °C. Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
13 februari » Het bloedbad in de schuilplaats van Amiriyah. Het Amerikaanse leger schiet twee precisiebommen af op een bunker in Bagdad die als schuilplek tijdens de Golfoorlog wordt gebruikt. Meer dan 400 burgers komen om het leven.
17 maart » De Finse coalitieregering verliest bij verkiezingen haar meerderheid in het parlement.
2 april » Het eerste nummer van het Rotterdams Dagblad verschijnt, de opvolger van Het Vrije Volk en het Rotterdams Nieuwsblad.
5 mei » Middenvelder Pieter Bijl maakt tegen FC Twente het duizendste doelpunt voor voetbalclub FC Utrecht.
21 mei » Bij een aanslag in Zuid-India komen oud-premier Rajiv Gandhi en nog vijftien anderen om het leven, onder wie de jonge vrouw die de aanslag pleegde.
13 oktober » In Tsjaad wordt de minister van Binnenlandse Zaken, Maldom Bada Abbas, gearresteerd in verband met een mislukte overval op een wapendepot van het leger eerder op de dag. In de hoofdstad Ndjamena wordt de avondklok ingesteld.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: James Downs, "Downs Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/downs-tree/I312392304373.php : benaderd 1 mei 2025), "Delmas Kevlin Harris (1929-1991)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.