Dinteloord en omliggende gemeenten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 104.235:

Margriet Adrijaan Adrijaen is geboren op 15 mei 1588 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Anna Jan Rut is geboren op 1 juni 1588 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Lauwereijns Adriaens en Dinchneken Heindrick zijn getrouwd op 15 juni 1588 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Goers Peeter Cornelis en Anneken Huberechs zijn getrouwd op 26 juni 1588 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Peeter Adriaans Rosendael van en Maeijken Jost zijn getrouwd op 26 juni 1588 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Govaert Jan en Aechtken Christiaen zijn getrouwd op 27 juli 1588 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Marijnus Govaert en Peeterken Jan zijn getrouwd op 27 juli 1588 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Jan Adriaen Cornelis Vlaminck de is geboren op 14 augustus 1588 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Rijnaert Hoeve van de en Frasijne Bollens zijn getrouwd op 14 augustus 1588 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Maeijken Jan Lenaert Volkerick is geboren op 17 augustus 1588 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.