Dinteloord en omliggende gemeenten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 944:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Timmer (1830-1909) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Timmer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maria Jansen (1830-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maria Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Allard Pierson (1831-1896) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Allard Pierson.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Herdink (1831-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Herdink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Viveen (1833-1920) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Viveen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Huibert Rossum van (1833-1922) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Huibert Rossum van.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob Zanten van (1833-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob Zanten van.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Huibert Rossum van (1833-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Huibert Rossum van.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Veth (1833-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Veth.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Jansen (1834-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Jansen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.