Dinteloord en omliggende gemeenten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 333:

Pontio Hoogendoorn en Klasientje Willems Lubbers zijn getrouwd op 2 september 1812 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Frouke Slogteren van is geboren op 17 januari 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Helena Lafosse van is geboren op 9 februari 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Prins is geboren op 27 februari 1814 te Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Margaretha Johanna Bouwina Abresch is geboren op 28 april 1814 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arent Jager is geboren op 18 juni 1814 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Freerks Boekelo is overleden op 17 november 1814 te Winsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winsum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Steffen Stevens en Reinje Luurts Halsema zijn getrouwd op 12 maart 1816 in Winsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winsum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jean Francois Block de is overleden op 25 april 1816 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wendelina Scholtens is geboren op 9 juni 1816 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.