Stamboom Den Hertog » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 130:

Johanna Maria de Hart is geboren op 26 september 1832 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth de Hart is geboren op 31 juli 1834 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth de Hart is overleden op 28 september 1834 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth de Hart is geboren op 23 januari 1837 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth de Hart is overleden op 2 februari 1837 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes (Jan) de Hart is overleden op 16 oktober 1841 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus van Wordragen is geboren op 15 juli 1842 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Christoffel Heesbeen is geboren op 23 april 1843 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Klerks is overleden op 14 oktober 1848 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus de Hart en * Johanna Laheij zijn getrouwd op 31 januari 1850 in Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.