Stamboom Dekkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 7.871 - 7.878 van 7.878:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Joannes Baptista Alewijns (overleden in 1968), een kind van Wilhelmus Alewijns en Anna Maria Hoeks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Johanna Boelens (overleden in 1968), een kind van Christianus Maria Wilhelmus Boelens en Johanna Maria van der Gelt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Theuws (overleden in 1968), een kind van Cornelis Franciscus Theuws en Catharina Theuws, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Feike Jager (overleden in 1968), een kind van Jan Jager en Lena Mars, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Martje Jager

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Michael Reuvers (overleden in 1968), een kind van Theodorus Reuvers en Joanna Ulijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Living Reuvers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wendelke Staas (overleden in 1968), een kind van Evert Staas en Maria Schipper, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Staas

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend Menting (overleden in 1968), een kind van Kristiaan Menting en Antje Zwerver, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Jacob (Leo) de Groes (overleden in 2006), een kind van Paulus de Groes en Arnolda Wilhelmina Maria van Doornik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.