Familienstammbaum Holman » Jacop Willem Jacop Keijmps (1435-1503)

Persönliche Daten Jacop Willem Jacop Keijmps 


Familie von Jacop Willem Jacop Keijmps

(1) Er hat eine Beziehung mit Lijsbeth Jan van Hertsroede.

Die Beziehung begann rund 1493 in Oirschot, Noord-Brabant.


Kind(er):



(2) Er hat eine Beziehung mit Jenneken Lambrecht Jan Aerts.

Die Beziehung begann rund 1470 in Oirschot, Noord-Brabant.


Kind(er):



(3) Er hat eine Beziehung mit Jut Daniel Gijsbert Hoppenbrouwer.

Die Beziehung begann rund 1460 in Oirschot, Noord-Brabant.


Notizen bei Jacop Willem Jacop Keijmps

Woont herdgang Verrenbest

============================================
BP 1246 (Best) okt 1476 – sept 1477 folio 20r: Jacop Willem Kemps man van Jut Daniel Hoppenbrouwers (overleden); Jan Henric van den Schoet man van Katherijn Henrix van Elsbeke

=======================================================
BP 1240 (Best) okt 1470 – sept 1471 folio 299r
Jan Henrix van den Langenneep
Jacop Willem Jacop Keijmps
Goijart van den Langenneep en zijn broers Henrick en Jan

=======================================================
BP 1240 (Best) okt 1470 – sept 1471 folio 99v
Jan Henrix van den Schoot man van Katelijn Henrick van Esbeke
Jacop Willem Kemps

=======================================================
BP 1246 (Best) okt 1476 – sept 1477 folio 20r
Jacop Willem Kemps man van Jut Daniel Hoppenbrouwers (overleden)
Jan Henric van den Schoet man van Katherijn Henrix van Elsbeke

=======================================================
BP 1251 (Best) okt 1481 – sept 1482 folio 583r
Goijart Goijart Goijart Ackermans
Willem Willem Hubensoen
Jacop Willem Keijmps

=======================================================
BP 1252 (Best) okt 1482 – sept 1483 folio 177v
Jacop Willemss Keijmp
Heer Henrick priester, Heilwich en Margriet kinderen van wijlen Henrick Belarts

================================134====================
Komen is Gijsbrecht Pauwels van Liempde (=Vlemmincks, JT) als man van Heijlwig dochter van Dirk Wilneven en verkoopt met schepenbrief aan Lambrecht Jan Aerts ten zijnen behoeven en ten behoeve van diens wettige kindenverwekt bij diens vrouw Aleijt dochter van genoemde Dirck Wilneven, en ten behoeve van Willem, Lenaert, en Adriaen als kinderen van Jacop Keijmps verwekt bij Johanna dochter van genoemde Lambrecht, een stuk beemd gelegen in herdgang Verrenbest in de Braecke, b.p. de erfgenamen van wijlenMichiel Wilneven waarvan is afgwdeeld, de koper, Wouter van den Arennest, Jacop Keijmps, de kinderen van Jan Daniels. Nog een stuk land genoemdde Hoelbraecke ter zelfder plaatse als hiervoor, b.p. de koper, de gemeijnte. Nog een stuk land gelegen in de Huijst, b.p. Goijaert Keijmps, genoemde Michiel. De verkoper belooft alle lasten van zijn kant af te handelen, behalve de grondchijns.
Datum 3 mei 1484, getuigen Hoppenbrouwers en Haren.

=============================134=135====================
Jacop Willem Jacops (Keijmps, JT) als weduwnaar van Jenneken dochter van wijlen Lambrecht Jan Aerts (uit de volgende akte blijkt dat hij thans hertrouwd is, JT) en verder zijn zoon Willem, nog zijn zoon Lenaert en dochter Adriaen met Cornelis Smeeds als haar voogd hierin, hebben een deling gemaakt van het bezit dat ze van hun moeder Jenneken hebben geerfd.

Bij deze deling krijgt Jacop Willem Jacops wat betreft het erfrecht een huis, tuin etc., groot ca. 6 en een halve lopenzaad, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Gerart Geerlicks, Jacop Dirck Raijmakers,
Jan Dirck Goijaert Cuijpers, de straat. Hieruit moet hij jaarlijks aan het kapittel van Beek (Hilvarenbeek, JT) 4 mud rogge betalen, maat van Oirschot en nog 2 oude groten te Hapert aan de abt van Tongerloo. Hij zal dit bezit houden, maar zijn kinderen hoeven daar niets van te betalen en hij moet zelf alle lasten en pachten betalen die op het bezit drukken. Nog krijgt hij 3 lopenzaad land genoemd de Voest, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. de kinderen van Jan Willems, Pauwels Henrick Pauwels, Jan Michiels en Peter Henricks. Daaruit moet hij jaarlijks een mud rogge betalen aan Dirck de Hoppenbrouwer. Nog krijgt hij de helft van een stuk beemd genoemd de Geerlicksbeemd gelegen in herdgang Naastenbest, b.p. Jacop Jacop Keijmps, zijn kinderen Willem, Lenaert en Adriaen, Aelbrecht van de Maerselaer, de straat. Hieruit moet hij jaarlijks een halve stuiver betalen. Nog krijgt hij de helft van een stuk land genoemd de Raephof, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Pauwels Henrick Pauwels, Jacop Willem Jacops, het erf genoemd de Beemdakker, de kinderen van Willem van Dormalen, zijn kinderen Willem, Lenaert en Adriaen waarvan is afgedeeld. Zijn kinderen moeten hem overpad verlenen over hun helft met de minste overlast en schade. Uit het huis etc. zullen zijn kinderen geen enkele last hoeven te betalen, maar dat komt alles voor rekening van hun vader.

Genoemde Willem, Lenaert en Adriaen krijgen samen een stuk land genoemd de Braecken groot ca. anderhalf lopenzaad, gelegen tussen herdgang Aerle en Best, b.p. Jan Dirck Smeeds, Henrick Lambrecht Aerts, Jacop Jacop Keijmps, de Hoelbrack daar. Nog krijgen ze een lopenzaad land genoemd de Huijst, b.p. Lisbeth Simons, de Prinkheester daar, Mathijs Jan Mathijssen. Hieruit moeten ze jaarlijks een blank betalen te Boxtel. Nog krijgen ze een stuk land genoemd de Broekakker, groot ca. 4 en een halve lopenzaad, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. de kinderen van Jan Willems, Henrick Willem Aelbrechts, de weg daar, Goijaert Jan Ketelbueters. Hieruit moeten ze jaarlijks 3 en een halve plak te Boxtel betalen en nog een zester rogge aan het St. Odulphusaltaar. Nog krijgen ze een stuk land genoemd de Loebosch, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Gerart Geerlijcks, Mathijs Jan Mathijssen, de straat, de Blakenbeemd daar eigendom vam Henrick Aelbrechts. Hieruit moeten ze jaarlijks een mud rogge betalen aan het St. Brigidenaltaar in de O.L. Vrouwekapel te Oirschot. Nog krijgen ze een beemd genoemd de Braeckenbeemd gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Jan Jan Cuijpers, de kinderen van Peter Keijsers en meer anderen, de kinderen van Gijben Denis, Frank Vermeer. Hieruit moeten ze jaarlijks de grondchijns betalen. Ze zullen de lasten op het eigen erfdeel betalen, maar ze zullen geen lasten hoeven te betalen wat betreft het huis etc. dat aan hun vader qua erfrecht is toebedeeld.

Verder krijgen ze na de dood van hun vader Jacop Willem Jacops en niet eerder, een stuk land genoemd de Beemdakker, gelegen tegen de kapel van St. Odulphus daar, b.p. het erf genoemd de Raephof, Henrick Willem Aelbrechts. Ze zullen hun vader laten wegen over hun eigen helft ervan. Nog krijgen ze na de dood van hun vader de helft van een stuk land genoemd de Raephof, waarvan hun vader Jacop de andere helft behoudt wat betreft erfrecht, b.p. de kinderen van Jan Willems, de Beemdakker, de straat, het erf van hun vader Jacop waarvan is afgedeeld. Daaruit moeten ze aan Margriet Belaerts die een rente van 2 en een halve rijnsgulden per jaar betalen en na de dood van hun vader zullen ze al diens schulden betalen zodanig dat alle andere bezit dat ook onderpand is voor diens schulden daarvoor gevrijwaard zal zijn. Nog krijgen ze na de dood van hun vader een beemd genoemd de Oude Beemden, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Jan Dirck Goijaert Bruinen (soms ook Seijkens genoemd, JT), de kinderen van Peter Keijsers, het Broek daar. Hieruit zullen ze jaarlijks de grondchijns betalen.

Nog krijgen ze na de dood van hun vader een stuk beemd genoemd de Geerlicksbeemd, gelegen in herdgang Naastenbest, b.p. hun vader Jacop, waarvan is afgedeeld, de kinderen van Jan Gerart Stijnen, Aelbrecht van de Maerselaer, Herman de Rentmeester. Hieruit moeten ze jaarlijks een halve stuiver betalen.

Verder krijgt hun vader wat betreft vruchtgebruik en na diens dood zullen zijn kinderen daarvan weer het erfrecht krijgen, een stuk land genoemd de Beemdakker, groot ca. 6 lopenzaad. Daaruit moet hij zolang hij leeft jaarlijks 2 en een halve rijnsgulden betalen aan Margriet Belaerts. Nog krijgt hij de halve Raephof en nog een beemd genoemd de Oude Beemd, gelegen in herdgang Verrenbest. Daaruit moet hij jaarlijks de grondchijns betalen. Nog krijgt hij de helft van een bunder beemd genoemd de Geerlicksbeemd, daaruit moet hij zolang hij leeft ook de grondchijns betalen. Na zijn dood zullen zijn kinderen die lasten gaan betalen.
Datum 23 juli 1497, getuigen Crom en Brouwer.
==========
Jacop Willem Jacops als man van Lisbeth dochter van wijlen Jans van Hertsroede en verder Willem, Lenaert en Adriaen met haar voogd, kinderen van genoemde Jacop verwekt bij Jenneken dochter van Lambrecht Jan Aerts, hebben samen beloofd dat ieder voor hun deel daarin, alle lasten zullen betalen volgens het testament dat was gemaakt door Juet dochter van Daniel Hoppenbrouwers, ten behoeve van haar destijdse man Jacop (Jacop Willem Jacops, JT). Getuigen Schoet en Brouwer. (akte is doorgestreept, JT)
Voetnoot :
Ook al was dat testament eerder vervallen verklaard, maar later hebben ze daar weer in toegestemd, addendum.
Datum 23 juli 1497

=========================118=120========================Willem en Lenaert, broers en kinderen van wijlen Jacop Keijmps, beloven aan Jan Daniels die voortaan een rente van 2 en een halve stuivers te gaan beatlen, steeds op Maria Lichtmisdag en voor het eerste jaar slechts 2 peters, op onderpand van een stuk land groot een half mudzaad, genoemd de Beemdakker, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Henrick Aelbrechts, een stuk land genoemd de Raapakker eigendom van de verkopers, de St. Odulphuskerk. Nog op onderpand van een stuk beemd genoemd de Geerlicksbeemd, gelegen in herdgang Aerle aan de Bodemsteegde, b.p. Cornelis Daniels, de Bodemsteegde, Herman Joerden Cleijnaerts, Aelbrecht van de Maerselaer. (Idem 119) De rente uit de vorige akte is aflosbaar op Maria Lichtmisdag tegen betaling van 36 peters, mits er met Pasen vooraf is opgezegd. (Idem 120) Willem en Lenaert, broers en kinderen van wijlen Jacop Keijmps, hebben een deling gemaakt van het bezit dat ze na de dood van hun vader Jacop hebben geerfd. Willem Jacop Keijmps krijgt een stuk beemd genoemd de Geerlicksbeemd, groot een halve bunder gelegen in herdgang Aerle, b.p. Herman Joerden Cleijnaerts, Aelbrecht van de Maerselaer, Cornelis Daniels, Lisbeth Jans van Hertsroij. Nog krijgt hij een zesterzaad land, b.p. Henrick Aelbrechts, zijn broer Lenaert, Lisbeth dochter van Jan van Herstroij. Lasten hieruit zijn 20 stuivers per jaar aan Margriet Belaerts en de grondchijns. Genoemde Lenaert krijgt een stuk land genoemd de Beemdakker groot 4 lopenzaad gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Heijn Aelbrechts, het erf van Lenaert genoemd de Raapakker, zijn broer Willem waarvan is afgedeeld, de kerk van St. Odulphus. Nog krijgt hij een stuk land groot een zesterzaad, b.p. het erf genoemde de Raapakker van genoemde Lenaert, Henrick dochter van Jan Willems, de gemeenschappelijke straat, Lisbeth dochter van Jan van Herstroij waarvan nu wordt afgedeeld. Nog krijgt hij een beemd genoemd de Audenbeemd gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Jan Seijkens, de kinderen van Henrick Mortsels, de gemeijnte. Lasten hieruit zijn 2 en een halve rijnsgulden per jaar aan Margriet Belaerts en verder de grondchijns.
Datum 22 april 1503, getuigen als boven.

================================123=====================
Lenaert zoon wijlen Jacop Keijmps en Willem Corstens van den Hovel als man van Adriaan dochter van wijlen genoemde Jacop Keijmps, doen afstand van hun aanspraken ten behoeve van Willem zoon wijlen Jacop Keijmps, inzake een stuk land genoemd de Loebosch, groot 3 lopenzaad, dat hen drieen eerder samen in een deling was toebedeeld, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Gerard Geerlicks, Mathijs Janssen, de straat, Henrick Willem Aelbrechts. Lasten hieruit zijn een mud rogge per jaar aan het altaar van St. Brigida in de O.L. Vrouwekapel te Oirschot.
Datum 22 april 1503, getuigen Crom en Thomas.

=================================124====================
Rutger zoon Jan Henricks van der Vloeten verkoopt aan Willem
zoon wijlen Jacop Keijmps (als man van Ida dochter van Jan van der Vloeten = doorgestreept, JT) het 1/5e deel van een beemd die in totaal anderhalf bunder groot is, gelegen in de Vloet (Vleut, JT) in het Gunsterslaer, b.p. Claes van Delft, Steven Godschalks, Henrick van den Gasthuijs te Roij (St., Oedenrode, JT). Lasten hieruit zijn het 1/5e deel van 9 oude groten.
Datum 22 april 1503, getuigen Thomas en Brouwer.

===================================078==================Dirck Jacop Keijmps en Dirck Willems van Dormalen als voogd over Jacop dochter van Jacop Keijmps hebben een deling gemaakt van het bezit dat ze van hun vader hebben geerfd.

Genoemde Dirck Jacop Keijmps krijgt een huis, tuin etc., gelegen in herdgang Naastenbest, groot ca. 3 lopenzaad, b.p. Gielis Lucas, de kinderen van Aert Cremers, de gemeenschappelijke straat. Nog krijgt hij een stuk land genoemd ´t Rieland, b.p. Beertram Jans van de Spijker, Jan Thijs met meer anderen, het erf dat eerder van Hap Goijaerts was, Thijs Gerarts van Epen (Neep?, JT). Hieruit jaarlijks de grondchijns te moeten betalen, nog anderhalf Bosch mud rogge per jaar in Den Bosch te leveren uit het Rieland groot 3 en een halve lopenzaad.
Genoemde Dirck Willems van Dormalen als echtgenoot krijgt een stuk land genoemd de Braken, groot ca. een zesterzaad, gelegen in herdgang Naastenbest, b.p. Franck van der Meer of diens kinderen, Gielis Lucas, Dirck Jan Stockelmans, Daniel Henrick Nelen. Nog krijgt hij een beemd genoemd de Oude Beemd, gelegen in herdgang Verrenbest, b.p. Goijaert Jacop Keijmps, Peter Gijben Denis, de straat, Aert Scepens. Nog krijgt hij een beemd, b.p. Jan Henrick Harnismaker, Wouter Jan Dessels te Liempde, de straat, Willem Lemmens. Lasten hieruit zijn 2 en een halve Rijnsgulden per jaar aan Margriet Belaerts, nog de grondchijns, nog 4 lopen rogge uit de Braeck aan Margriet Belaerts.
Datum op St. Simon en Judasdag 1510, getuigen Loijch, Willem en Beertken.

=====================================308================
Simon Henricks als wettige man van Jenneken dochter van wijlen Jacop Willems, verwekt door deze Jacop bij diens vrouw Lisbet (= van Hertsroij, JT) verkoopt hierbij het zesde deel van alle vaste en roerende bezit, waarin zijn vrouw is gerechtigd en dat hij als echtgenoot heeft geerfd van genoemde Jacop en Lisbet zijnde de ouders van genoemde Jenneken, van welke aard dat bezit ook is en waar dan ook gelegen etc. Hij verkoopt dat erfdeel nu aan Goijaert zoon wijlen Jacop Willems ten zijnen behoeve en ten behoeve van Happen, Hillegonden, Elisabeth en Aleijt, zijnde wettige kinderen van genoemde Jacop Willems. De verkoper belooft alle lasten van zijn kant af te handelen.
Datum 28 juni 1539, getuigen Scoet en Velde.

=======================================309==============
Goijaert zoon wijlen Jacop Willems uit de vorige akte heeft als schuldenaar beloofd om aan Simon Henricks die 54 Karolusguldens en 10 stuivers te gaan betalen in twee termijnen, n.l. 35 gulden per a.s. Maria Lichtmisdag en 19 gulden en 10 stuivers per heden datum en een jaar verder. Actum als boven.
In marge :
Happo Jacop Willems, Michiel Joesten, Daniel Willem Smetsers en nog Aleijt dochter van Jacop Willems met haar voogd Lenaert Jacops, hebben beloofd deze 54 en een halve gulden mee te helpen betalen.
Datum 6 augustus 1539, getuigenalle schepenen.

==========================================327===========
Goijaert en Happo, broers, verder Michiel Joest Michiels als man van Hillegonden, verder Daniel Willem Smetsers als wettige man van Elisabeth en nog Aleijt, 3 gezusters en alle 5 wettige kinderen van wijlen Jacop Willems door deze Jacop verwekt bij Elisabeth dochter van wijlen Jan van Hertsroij, genoemde Aleijt daarbij vergezeld van Lenaert Jacops (Keijmps?, JT) als haar hierin toegewezen voogd, hebben met elkaar een boedeldeling gemaakt van het bezit dat ze bij de dood van hun ouders hebben geerfd en deels hebben verkregen van Simon Henricks als man van Jenneken ook dochter van genoemde Jacop en Elisabeth.

Bij deze deling krijgt genoemde Aleijt een huis met schuur, tuin en grond, groot ca. 7 lopenzaad, gelegen in Oirschot herdgang Verrenbest, b.p. Elisabeth Hoppenbrouwers, Jan Hermans met meer anderen, de gemeijnte. Uit dit bezit moet jaarlijks 4 mud rogge worden betaald aan de rector van een bepaald altaar in Beek (Hilvarenbeek, JT), nog 2 oude groten als grondchijns aan de Prelaat van Tongelre, nog 3 gulden en 5 stuivers per jaar aan genoemde Goijaert welke rente ze altijd zal mogen aflossen mits ze een half jaar vooraf opzegt tegen betaling van 52 gouden Karolusguldens.

Genoemde Goijart krijgt een jaarlijkse rente van 3 gulden en 5 stuivers, die Aleijt met genoemde Lenaert als haar voogd heeft beloofd te betalen, steeds vervallend op St. Laurensdag en voor de eerste keer per a.s. St. Laurensdag over een jaar, op onderpand van het bezit van Aleijt zoals vermeld in het vorige erfdeel.

Genoemde Michiel in zijn hoedanigheid krijgt een stuk beemd groot ca. een halve bunder in de Geerlicksbeemd, gelegen in Oirschot herdgang Naasstenbest danwel Aerle, b.p. Joerden van der Vloet, Margriet Coppens en haar kinderen, de gemeijnte, Lambert Goijaerts. Hieruit moet jaarlijks een halve stuiver als grondchijns aan de hertog worden betaald en verder moet er worden overpad worden verleend aan diegenen die daar recht op hebben.

Genoemde Daniel in zijn hoedanigheid krijgt een stuk akkerland genoemd de Voeste (?), met recht van overpad over het erf van Henrik Gijben, driehoekig en groot ca. 3 lopenzaad, gelegen in Oirschot herdgang Verrenbest, b.p. Mathijs Jan Dircks, Henrick Gijben en meer anderen, Jan Neelen en meer anderen, de Raephof daar. Er moet een voetpad worden onderhouden dat over het erf loopt, volgens oud gebruik.

Genoemde Happ krijgt een stuk akkerland, groot ca. een zesterzaad, genoemde de Raephof, met recht van overpad over het erf van Lenaert Jacops, gelegen in Oirschot herdgang Verrenbest, b.p. Lenart Jacops, Mathijs Jan Dircks, de weduwe van Henrick Gijben en meer anderen. Er moet worden gezorgd voor onderhoud van de waterloop langs het perceel.

Genoemde erfgenamen beloven elkaar deze boedeldeling altijd gestand te zullen doen en dat ieder de lasten op het eigen erfdeel zodanig zal betalen dat de erfdelen van de anderen daarvoor gevrijwaard blijven. Indien er op iemands erfdeel meer lasten zouden blijken te drukken dan nu bekend is of als iemands erfdeel minder waard wordt, dat ze dat samen zullen betalen.
Datum 6 augustus 1539, getuigen Esch, Goessen, Scoet en allen.

=======================================================
ORA Oirschot (Toirkens 135b fol 64 no 363 dd 2-9-1546) Lenaert Jacop Wouters voor zichzelf optredend en ook als voogd over de minderjarige kinderen van wijlen Marie zijn zuster en nog als gemachtigde vanwege Sophie zijn moeder, heeft nu zelf machtiging gegeven aan Gijsbrecht Willems van den Hovel om namens hem en in zijn hoedanigheid alle delen en aanspraken te verkopen inzake een huis, tuin etc. gelegen in Oirschot in de Oerschoren aldaar. De gemachtigde mag het verkopen, het geld incasseren etc. en kwijting te geven. (etc.).

============================================================
ORA Oirschot (136a fol 55v no 197 dd 13-12-1547) Jacop, Aert, Willem, Peter en Jan, gebroeders en wettige kinderen van wijlen Dirk Willems van Dormalen verwekt bij deze Dirck en bij Jacoppen dochter van wijlen Jacop Keijmps hebben met elkaar een boedelverdeling gemaakt van het navolgende bezit dat ze hebben geerfd bij de dood van hun vader en moeder.

=======================================================
ORA Oirschot (136a fol 105 no 418 dd 1-8-1548) Eerder heeft Lenaert Jacop Wouters namens hem als voogd over het minderjarige kind van wijlen zijn zuster Marie, en mede als gemachtigde voor zijn moeder Sophie, destijds machtiging gegeven aan Gijsbrecht Willems van den Hovel om namens hem hun erfdelen inzake een huis en grond etc. gelegen in Oirschot op de Oerschoren aldaar te verkopen en daarvan een transportakte te laten maken, het geld daarvan te ontvangen en verder alles te doen wat daarbij nodig is, conform een machtiging daarvan d.d. 2 september 1546 opgemaakt voor schepenen van Oirschot. Op grond van deze machtiging verschijnt thans genoemde Gijsbrecht Willems van den Hovel en machtigt op zijn beurt weer Joirdaen Janssen van den Velde met de zelfde bevoegdheden.

=======================================================
Archief Heerlijkheid Asten, 1337 - 1955, no 519 d.d. 1524 Akte van overdracht, verleden voor schepenen 's-Hertogenbosch, door Willem, zoon Jacob Keijmps aan Ambrosius, zoon wijlen Welle Arnts van den Hanenberch, van cijns groot 8 gulden uit huis in Oirschot "In de Vloet".

=======================================================

Haben Sie Ergänzungen, Korrekturen oder Fragen im Zusammenhang mit Jacop Willem Jacop Keijmps?
Der Autor dieser Publikation würde gerne von Ihnen hören!


Zeitbalken Jacop Willem Jacop Keijmps

  Diese Funktionalität ist Browsern mit aktivierten Javascript vorbehalten.
Klicken Sie auf den Namen für weitere Informationen. Verwendete Symbole: grootouders Großeltern   ouders Eltern   broers-zussen Geschwister   kinderen Kinder

Mit der Schnellsuche können Sie nach Name, Vorname gefolgt von Nachname suchen. Sie geben ein paar Buchstaben (mindestens 3) ein und schon erscheint eine Liste mit Personennamen in dieser Publikation. Je mehr Buchstaben Sie eingeben, desto genauer sind die Resultate. Klicken Sie auf den Namen einer Person, um zur Seite dieser Person zu gelangen.

  • Kleine oder grosse Zeichen sind egal.
  • Wenn Sie sich bezüglich des Vornamens oder der genauen Schreibweise nicht sicher sind, können Sie ein Sternchen (*) verwenden. Beispiel: „*ornelis de b*r“ findet sowohl „cornelis de boer“ als auch „kornelis de buur“.
  • Es ist nicht möglich, nichtalphabetische Zeichen einzugeben, also auch keine diakritischen Zeichen wie ö und é.

Verwandschaft Jacop Willem Jacop Keijmps



Visualisieren Sie eine andere Beziehung

Die angezeigten Daten haben keine Quellen.

Über den Familiennamen Keijmps

  • Zeigen Sie die Informationen an, über die Genealogie Online verfügt über den Nachnamen Keijmps.
  • Überprüfen Sie die Informationen, die Open Archives hat über Keijmps.
  • Überprüfen Sie im Register Wie (onder)zoekt wie?, wer den Familiennamen Keijmps (unter)sucht.

Die Familienstammbaum Holman-Veröffentlichung wurde von erstellt.nimm Kontakt auf
Geben Sie beim Kopieren von Daten aus diesem Stammbaum bitte die Herkunft an:
Jannie van der Zanden, "Familienstammbaum Holman", Datenbank, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-holman/I1091665929.php : abgerufen 13. Juni 2024), "Jacop Willem Jacop Keijmps (1435-1503)".