Database Schaap » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 651 - 660 van 664:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Evert van der Horst (1948-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Evert van der Horst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacoba Bruinewoud (1950-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacoba Bruinewoud.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lia van Dongen (1952-2002) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lia van Dongen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Kas (1952-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Kas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Marijke van der Horst (1953-2001) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Marijke van der Horst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Evert van Dijkhuizen (1957-2017) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Evert van Dijkhuizen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anneke van der Horst (1965-2007) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anneke van der Horst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anneke van der Horst (1965-2009) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anneke van der Horst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Ineke van der Horst (1966-2012) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Ineke van der Horst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bastiaan Stolp (1975-1995) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bastiaan Stolp.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.