De temperatuur op 24 augustus 1934 lag tussen 9,8 °C en 20,7 °C en was gemiddeld 14,2 °C. Er was 0.3 mm neerslag gedurende 0.5 uur. Er was 2,4 uur zonneschijn (17%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
1 februari » Verheffing van de Apostolische Prefectuur Celebes in Nederlands-Indië tot Apostolisch vicariaat.
17 februari » Koning Albert I van België komt om tijdens een beklimming van een rots te Marche-les-Dames in de provincie Namen.
19 maart » Bisschopswijding van de Nederlander Willem Cobben, apostolisch vicaris van Finland.
13 april » Uitgifte van het eerste nummer van het damestijdschrift Libelle.
4 juli » In Amsterdam breekt het Jordaanoproer uit als reactie op de verlaging van de werklozensteun door het kabinet-Colijn
22 juli » Buiten het Biograph Theatre in Chicago wordt Amerikaanse "aartsvijand nummer één", John Dillinger, dodelijk verwond door FBI-agenten.
Dag van overlijden 23 september 1934
De temperatuur op 23 september 1934 lag tussen 10,5 °C en 16,5 °C en was gemiddeld 13,3 °C. Er was 1,9 mm neerslag gedurende 1,3 uur. Er was 7,9 uur zonneschijn (65%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Leen Schaap, "Database Schaap", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/database-schaap/I3220.php : benaderd 3 mei 2025), "Petrus de Bodt (1934-1934)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.