Deze gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 21 september 2013.
De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
De temperatuur op 29 juni 1974 lag tussen 11,0 °C en 22,4 °C en was gemiddeld 15,7 °C. Er was 2,5 mm neerslag gedurende 0.8 uur. Er was 3,6 uur zonneschijn (22%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het ??. Bron: KNMI
3 maart » Turkish Airlines-vlucht 981, uitgevoerd met een Douglas DC-10 stort neer bij Parijs, alle 346 inzittenden komen om.
18 maart » Olie-embargo: De meeste OPEC-landen eindigen een vijf maanden durende olie-embargo tegen de Verenigde Staten, Europa en Japan.
21 maart » Minister Irene Vorrink opent het eerste proefstation waar vijf elektrische witkar-wagentjes beschikbaar zijn.
3 juli » Met de ontruiming van paviljoen Lorentz komt een eind aan een al jaren slepend conflict rond Dennendal, de zwakzinnigenafdeling van de Willem Arntszhoeve in Den Dolder.
12 augustus » De directie van Radio Veronica moet via de pers vernemen dat het station op 31 augustus 1974 haar uitzendingen moet staken.
20 november » Het Nederlands voetbalelftal verslaat Italië in Rotterdam met 3-1 in de kwalificatiereeks voor het EK voetbal 1976, onder meer door twee doelpunten van Johan Cruijff.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Leen Schaap, "Database Schaap", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/database-schaap/I132.php : benaderd 2 mei 2025), "Rudolf Jacob Klaasse (1974-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.