Deze gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 30 maart 2020.
De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
De temperatuur op 30 mei 1933 lag tussen 7,3 °C en 17,7 °C en was gemiddeld 12,3 °C. Er was 0.1 mm neerslag gedurende 0.1 uur. Er was 9,8 uur zonneschijn (60%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 26 mei 1933 tot 31 juli 1935 was er in Nederland het kabinet Colijn II met als eerste minister Dr. H. Colijn (ARP).
10 februari » Een voltreffer van een Dornier vliegboot maakt in Straat Soenda een eind aan een vijfdaagse muiterij op de Nederlandse kruiser De Zeven Provinciën.
28 februari » Met de Rijksdagbrandverordening komt er een eind aan vele vrijheden in het Duitse Rijk.
14 maart » Hans Veerman, Nederlands acteur († 2014)
14 maart » René Felber, Zwitsers politicus
22 maart » Het concentratiekamp Dachau wordt geopend.
27 maart » Oprichting van de amateurvoetbalclub VV de Noormannen.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Leen Schaap, "Database Schaap", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/database-schaap/I10228.php : benaderd 4 mei 2025), "Cornelis de Boer (1879-1933)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.