Genealogische database BergSmit

Foto van Fred Bergman
De publicatie Genealogische database BergSmit is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 118.340 personen. Vanwege privacy zijn 9.912 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 4 juli 2023.


De database die hier wordt weergegeven is primair bedoeld om de door mij verzamelde informatie uit te zoeken, samen te voegen en later verantwoord te kunnen publiceren.

Controleer alle informatie, bijvoorbeeld door de bronnen te raadplegen, want dit is een werk-database, waarvan de juistheid niet gegarandeerd wordt, omdat ik enige tijd anderen ook gedcoms heb laten updaten, daardoor zitten er lussen in die verwijderd moeten worden, met name in de adellijke lijnen.

Ik ben zelf voortdurend aan het controleren van gegevens en het samenvoegen van dubbelen.

 Terugmelding van correcties en aanvullingen wordt via email zéér op prijs gesteld. 

Mijn bestand wordt REGELMATIG bijgewerkt, aangevuld en zonodig gecorrigeerd, dus alle informatie kan zonder nadere berichtgeving wijzigen !

Overname van gegevens is toegestaan, maar U GELIEVE NIET TOT PUBLICATIE OVER TE GAAN VAN GEGEVENS VAN NOG LEVENDE PERSONEN. 

Gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!