Genealogische database BergSmit

Foto van Fred Bergman

De publicatie Genealogische database BergSmit is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 117.388 personen. Vanwege privacy zijn 11.361 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De database die hier wordt weergegeven is primair bedoeld om de door mij verzamelde informatie uit te zoeken, samen te voegen en later verantwoord te kunnen publiceren.

Controleer alle informatie, bijvoorbeeld door de bronnen te raadplegen, want dit is een werk-database, waarvan de juistheid niet gegarandeerd wordt, omdat ik enige tijd anderen ook gedcoms heb laten updaten, daardoor zitten er lussen in die verwijderd moeten worden, met name in de adellijke lijnen.

Ik ben zelf voortdurend aan het controleren van gegevens en het samenvoegen van dubbelen.

 Terugmelding van correcties en aanvullingen wordt via email zéér op prijs gesteld. 

Mijn bestand wordt REGELMATIG bijgewerkt, aangevuld en zonodig gecorrigeerd, dus alle informatie kan zonder nadere berichtgeving wijzigen !

Overname van gegevens is toegestaan, maar U GELIEVE NIET TOT PUBLICATIE OVER TE GAAN VAN GEGEVENS VAN NOG LEVENDE PERSONEN. 

Gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!