De temperatuur op 17 maart 1924 lag tussen -1.6 °C en 7,5 °C en was gemiddeld 2,1 °C. Er was 0.6 mm neerslag. Er was 8,1 uur zonneschijn (68%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
8 februari » In Carson City in de Amerikaanse staat Nevada wordt voor het eerst een doodvonnis voltrokken met behulp van een gaskamer.
24 februari » Johnny Weissmuller doet de 100 meter zwemmen in 57 2/5 seconden en vestigt daarmee een wereldrecord.
14 maart » Paul Huf, Nederlands fotograaf († 2002)
12 oktober » Oprichting van de Colombiaanse voetbalbond, de Federación Colombiana de Fútbol.
2 november » Het Uruguayaans voetbalelftal wint voor de vijfde keer de Copa América door in de slotwedstrijd met 0-0 gelijk te spelen tegen naaste belager Argentinië.
24 november » De H-NACC arriveert in Batavia; de eerste intercontinentale commerciële vlucht is een feit.
Trouwdag 12 augustus 1950
De temperatuur op 12 augustus 1950 lag tussen 11,1 °C en 22,7 °C en was gemiddeld 17,5 °C. Er was 10,3 uur zonneschijn (69%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
9 maart » IJsland treedt toe tot de Raad van Europa.
14 april » De DAF-fabriek in Eindhoven wordt geopend.
9 mei » De Franse minister van Buitenlandse Zaken Robert Schuman, geïnspireerd door een voorstel van de ambtenaar Jean Monnet, houdt een opgemerkt pleidooi voor een supranationale Europese organisatie. Hieruit groeit later de Europese Unie.
24 juni » Heiligverklaring van Maria Goretti (1890-1902), een Italiaans meisje dat door haar aanrander werd vermoord, door Paus Pius XII in Rome.
24 september » Het Albanees voetbalelftal lijdt de zwaarste nederlaag uit zijn bestaan. In Boedapest wordt met 12-0 verloren van Hongarije.
28 december » Het Nationaal park Peak District wordt het eerste natuurpark in het Verenigd Koninkrijk.
Dag van overlijden 24 april 2013
De temperatuur op 24 april 2013 lag tussen 5,9 °C en 20,0 °C en was gemiddeld 13,5 °C. Er was 8,7 uur zonneschijn (60%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
26 februari » De Roemeense politie doet in het dorp Carcaliuin, in de provincie Tulcea, een aantal huiszoekingen in het onderzoek naar de schilderijenroof (2012) uit de Kunsthal Rotterdam.
23 maart » Paus Franciscus I ontmoet paus emeritus Benedictus XVI in het pauselijk zomerverblijf in Castel Gandolfo. De ontmoeting is hoogst uitzonderlijk, omdat een paus doorgaans in het harnas sterft en zijn opvolger daarna pas wordt gekozen.
25 mei » Bayern München wint de geheel Duitse finale van de UEFA Champions League 2012/13 door met 2-1 van Borussia Dortmund te winnen.
14 juni » Triatlete Rachel Klamer wint de Europese titel op de olympische afstand. De Nederlandse loopt in het Turkse Alanya na een machtige eindsprint naar de gouden medaille in een tijd van 1 uur en 55.43 minuten.
29 september » De Keniaanse atleet Wilson Kipsang verbetert in Berlijn het wereldrecord op de marathon van zijn landgenoot Patrick Makau met vijftien seconden: twee uur, drie minuten en 22 seconden
15 oktober » Door een 1-0-overwinning op en in Litouwen plaatst het Bosnisch voetbalelftal zich voor het eerst in de geschiedenis voor de WK-eindronde.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P9817.php : benaderd 12 mei 2025), "Clarence E Long (1924-2013)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.