De temperatuur op 3 juli 1917 lag tussen 11,0 °C en 24,5 °C en was gemiddeld 18,1 °C. Er was 14,7 uur zonneschijn (88%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
22 maart » De Verenigde Staten erkennen als eerste de voorlopige Russische regering na de val van de tsaar.
1 mei » Oprichting van de Congregatie voor de Oosterse Kerken van de Romeinse Curie door paus Benedictus XV.
4 juni » De eerste Pulitzerprijs wordt uitgereikt.
12 juli » Troonsafstand van koning Constantijn I van Griekenland.
10 november » De Derde Slag om Ieper gestreden tijdens de Eerste Wereldoorlog.
8 december » De Turken, onder bevel van Erich von Falkenhayn, plannen een aanval op de Britse linies van Edmund Allenby. De Slag om Jeruzalem is begonnen.
Trouwdag 1 september 1940
De temperatuur op 1 september 1940 lag tussen 13,3 °C en 19,8 °C en was gemiddeld 16,2 °C. Er was 0.1 uur zonneschijn (1%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
14 maart » Dzsingisz Gabor, Nederlands politicus en bestuurder
21 april » Oprichting van de Italiaanse voetbalclub AC Cesena.
10 mei » Tweede Wereldoorlog: Winston Churchill wordt premier van het Verenigd Koninkrijk.
3 juli » De Britse Royal Navy vernietigt een deel van de Franse vloot tijdens de aanval op Mers-el-Kébir.
26 augustus » In Waalwijk wordt voetbalclub RKC (Rooms Katholieke Combinatie) opgericht.
14 november » Bombardement op Coventry.
Dag van overlijden 19 juli 1993
De temperatuur op 19 juli 1993 lag tussen 13,1 °C en 18,1 °C en was gemiddeld 15,1 °C. Er was 6,3 mm neerslag gedurende 8,7 uur. Er was 0.2 uur zonneschijn (1%). Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
3 april » Voetballer Michel Langerak maakt namens Dordrecht'90 drie doelpunten in zeven minuten in het duel tegen Vitesse.
18 mei » In de Corsicaanse hoofdstad Ajaccio ontploffen vijf bommen, enkele uren nadat de Franse minister van binnenlandse zaken Charles Pasqua het eiland heeft verlaten.
17 juli » Ruud Lubbers is de langstzittende premier uit de Nederlandse geschiedenis.
30 augustus » Amerikaanse gevechtshelikopters voeren per abuis een aanval uit op een gebouw van de Verenigde Naties in de Somalische hoofdstad Mogadishu. Drie buitenlandse medewerkers van de VN en acht Somalische personeelsleden worden korte tijd vastgehouden.
30 augustus » De Zuid-Afrikaanse anti-apartheidsorganisatie ANC biedt excuses aan voor de misdaden die hun leden hebben begaan in de gevangenkampen van de beweging gedurende de jaren 70 en 80 van de 20e eeuw.
24 september » Ingebruikname in Rotterdam van de Willemsspoortunnel. De treinen rijden vanaf nu door deze tunnel, niet langer meer via de Koningshavenbrug ("De Hef") en de Willemsspoorbrug.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P8424.php : benaderd 11 mei 2025), "Filomena Helen Infantino (1917-1993)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.