De temperatuur op 30 december 1925 lag tussen 9,3 °C en 13,0 °C en was gemiddeld 11,2 °C. Er was 26,9 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 6 Bft (krachtige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 4 augustus 1925 tot 8 maart 1926 was er in Nederland het kabinet Colijn I met als eerste minister Dr. H. Colijn (ARP).
3 januari » Benito Mussolini kondigt aan dat hij de dictator wordt van Italië.
16 april » In Sofia vinden bij een bomaanslag in de Sveta Nedeliakathedraal 150 mensen de dood.
1 mei » Oprichting van de Ecuadoraanse voetbalclub Barcelona Sporting Club.
19 juli » Oprichting van de Italiaanse voetbalclub Ternana Calcio.
10 augustus » Stormramp van 1925, een noodweer met zeer zware windstoten en meerdere tornado's richt veel schade aan. Vooral Borculo wordt zwaar getroffen.
1 december » In Londen wordt het Verdrag van Locarno getekend. De betrekkingen met het in de Eerste Wereldoorlog verslagen Duitsland worden genormaliseerd.
Trouwdag 21 november 1944
De temperatuur op 21 november 1944 lag tussen 1,5 °C en 9,3 °C en was gemiddeld 6,2 °C. Er was 0,5 mm neerslag gedurende 0,6 uur. Er was 2,8 uur zonneschijn (33%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-noord-westen. Bron: KNMI
13 april » Crash van een B-17 bommenwerper te Berismenil (La roche en ardenne)
5 september » Geallieerden bevrijden Brussel.
7 september » Bij Vlissingen woedt de hevigste storm ooit in Nederland gemeten; meer dan een uur windkracht 12 met een gemiddelde snelheid van 122km/h.
2 oktober » Putten: de Duitse bezetter voert een razzia uit in het dorp en voert 659 mannen en jongens weg. Hiervan keren er later slechts 49 terug, de rest komt om in concentratiekampen. Zie: Razzia van Putten.
12 november » Britse bommenwerpers brengen in de Tromsøfjord de Tirpitz tot zinken
24 december » Tijdens kerstavond wordt het Belgische troepenschip Léopoldville vlak bij Cherbourg getorpedeerd door de U 486. Zo'n 515 Amerikaanse soldaten komen hierbij om het leven, alsook 5 bemanningsleden, waaronder kapitein Charles Limbor.
Dag van overlijden 12 maart 2011
De temperatuur op 12 maart 2011 lag tussen 0.7 °C en 12,7 °C en was gemiddeld 8,5 °C. Er was -0.1 mm neerslag. Er was 6,3 uur zonneschijn (54%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
11 maart » Zeebeving in de Stille Oceaan, 130 km ten oosten van Sendai (Japan), tot dan de 5e krachtigste in de geschiedenis. De beving veroorzaakt ook een tsunami.
15 mei » Finland verovert in de Slowaakse hoofdstad Bratislava de wereldtitel in het ijshockey door in de finale aartsrivaal Zweden met 6-1 te verslaan. Het is de eerste wereldtitel voor de Finnen sinds 1995.
23 juli » President Hugo Chávez van Venezuela keert onverwachts terug vanuit Cuba nadat het links-populistische staatshoofd een chemotherapie heeft ondergaan op het communistische eiland.
30 september » Het Internationaal Monetair Fonds toont zich bezorgd over het steeds trager verlopende hervormingsproces in Roemenië met de verkiezingen in zicht.
6 oktober » De regering van Venezuela gaat huizen op de Caraïbische eilandengroep Los Roques onteigenen, aldus president Hugo Chávez.
14 november » De Europese Unie staat het gebruik van zoetstof uit de steviaplant toe.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P7799.php : benaderd 13 mei 2025), "Helen Mary Lee aka: Helen Kathleen Wiles (1925-2011)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.