De temperatuur op 14 april 1918 lag tussen 4,8 °C en 6,7 °C en was gemiddeld 5,7 °C. Er was 0.1 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
3 juli » Suze Groeneweg treedt als eerste vrouwelijke lid toe tot de Tweede Kamer.
4 november » In Duitsland breekt een opstand uit die een einde maakt aan het keizerrijk, de Novemberrevolutie.
9 november » Novemberrevolution, de Duitse keizer Wilhelm II treedt gedwongen af, einde van het Duitse Keizerrijk; zowel de Duitse Republiek als de Radenrepubliek worden uitgeroepen.
10 november » De Duitse keizer Wilhelm II komt aan op Station Eijsden om asiel aan te vragen in Nederland.
9 december » Oprichting van de Finse Nationale Coalitiepartij.
Trouwdag 24 mei 1941
De temperatuur op 24 mei 1941 lag tussen 7,5 °C en 14,8 °C en was gemiddeld 11,0 °C. Er was 1,2 uur zonneschijn (7%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
4 februari » Roy Plunkett maakt – middels een octrooi-aanvraag – zijn uitvinding van het teflon wereldkundig.
7 maart » De Duitse onderzeebootkapitein Günther Prien, kapitein van de U-47 komt samen met zijn bemanning om het leven.
13 maart » Vijftien leden van het Geuzenverzet en drie communistische Februaristakers worden op de Waalsdorpervlakte door de nazi's geëxecuteerd.
7 april » De Nederlandse hulpmijnenveger Maria R. Ommering raakt beschadigd door een exploderende mijn tijdens een veegactie in Milford Haven.
18 mei » Nadat Kroatië door de nazi's tot koninkrijk was verheven, wordt de hertog van Spoleto tot koning gekroond. Hij neemt de naam Tomislav II van Kroatië aan.
27 mei » Het Duitse oorlogsschip Bismarck vergaat in de Atlantische Oceaan.
Dag van overlijden 3 juli 1995
De temperatuur op 3 juli 1995 lag tussen 10,6 °C en 16,6 °C en was gemiddeld 13,8 °C. Er was 11,0 mm neerslag gedurende 4,3 uur. Er was 0.6 uur zonneschijn (4%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noorden. Bron: KNMI
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
31 januari » Een kwart miljoen Nederlanders moeten hun huis verlaten omdat de Maas, de Waal en de IJssel buiten hun oevers dreigen te treden.
20 februari » België: Veearts Karel Van Noppen wordt vermoord in Wechelderzande
19 mei » Tot ongenoegen van het Witte Huis heeft de Amerikaanse Senaat met een grote meerderheid besloten het onderzoek naar de Whitewater-zaak te heropenen.
1 juni » Aan de oevers van de Maas, in de winterbedding, mag niet meer worden gebouwd. Minister Margreeth de Boer van VROM kondigt dat verbod af in het overleg met de provincie Limburg.
17 november » In Delft, Nederland, wordt het wereldrecord Tetris spelen gevestigd bij de faculteit Elektrotechniek
23 december » De eerste aflevering van Thuis wordt uitgezonden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P6411.php : benaderd 14 mei 2025), "Robert William Mehring (1918-1995)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.