De temperatuur op 13 februari 1934 lag tussen 1,1 °C en 11,2 °C en was gemiddeld 5,8 °C. Er was 0.2 mm neerslag. Er was 7,5 uur zonneschijn (77%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-zuid-oosten. Bron: KNMI
1 februari » Verheffing van de Apostolische Prefectuur Celebes in Nederlands-Indië tot Apostolisch vicariaat.
2 maart » Peter Fick verbetert in New Haven het wereldrecord op de 100 meter vrije slag tot 56,8. Het oude record (57,4) stond sinds 17 februari 1924 op naam van zijn Amerikaanse landgenoot en collega-zwemmer Johnny Weissmuller.
11 maart » De 'kopbal à la Bakhuys' ziet het licht. Met een snoekduik passeert Beb Bakhuys de Belgische doelman André Vandeweijer in de door Nederland met 9-3 gewonnen wedstrijd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
14 maart » Dionigi Tettamanzi, Italiaans kardinaal-aartsbisschop van Milaan († 2017)
7 april » Een door een aardverschuiving veroorzaakte tsunami in het Tafjord, Noorwegen, kost aan 40 mensen het leven.
19 september » Bruno Hauptmann wordt gearresteerd voor de moord op de zoon van Charles Lindbergh.
Trouwdag 5 oktober 1956
De temperatuur op 5 oktober 1956 lag tussen 1,5 °C en 9,8 °C en was gemiddeld 6,2 °C. Er was 15,8 mm neerslag gedurende 6,0 uur. Er was 0.4 uur zonneschijn (4%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
5 januari » Eerste NTS-journaal op de Nederlandse televisie. Onderwerpen: hardnekkige gladheid, interview met Caroline, de dochter van schaakkampioen Max Euwe en jonge stieren door de straten van Pamplona.
14 februari » Een kopgroep van vijf rijders gaat gezamenlijk over de finish bij de Elfstedentocht; ze worden gediskwalificeerd.
22 februari » Elvis Presley haalt met het nummer Heartbreak Hotel voor het eerst de hitlijsten.
13 september » IBM lanceerde de eerste harde schijf voor dataopslag: de RAMAC
25 september » De eerste trans-Atlantische telefoonkabel wordt in gebruik genomen.
7 oktober » Zaligverklaring van Paus Innocentius XI.
Dag van overlijden 6 augustus 2011
De temperatuur op 6 augustus 2011 lag tussen 14,3 °C en 24,6 °C en was gemiddeld 18,5 °C. Er was 8,5 mm neerslag gedurende 4,5 uur. Er was 1,9 uur zonneschijn (12%). Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
12 maart » Als gevolg van de zeebeving en de daaropvolgende tsunami, een dag eerder, vindt in de kerncentrale Fukushima I in Japan een kernramp plaats.
14 mei » In het Duitse Düsseldorf vindt de finale van het Eurovisiesongfestival plaats.
24 juli » Ondanks zijn strijd tegen kanker wil president Hugo Chávez van Venezuela zich beschikbaar stellen voor een nieuwe, zesjarige ambtstermijn, zegt hij tegen de krant Correo del Orinoco.
10 augustus » De FIFA schorst zes voetbalscheidsrechters voor het leven vanwege het manipuleren van wedstrijden, onder wie de Hongaar Krisztián Selmeczi.
8 september » Een aardbeving met een kracht van 4.5 op de schaal van Richter wordt door een groot deel van Nederland gevoeld. Het epicentrum ligt in het Duitse Goch.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P43051.php : benaderd 13 mei 2025), "Richard Calmer Browy (1934-2011)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.