De temperatuur op 8 februari 1926 lag tussen 0.9 °C en 6,9 °C en was gemiddeld 4,9 °C. Er was 0.5 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-zuid-oosten. Bron: KNMI
19 februari » Oprichting van de Noorse voetbalclub Sogndal Idrettslag, het latere Sogndal Fotball.
8 maart » Vier maanden na de Nacht van Kersten krijgt Nederland een nieuwe regering, het kabinet-De Geer I.
4 juli » Oprichting van de Bosnische voetbalclub Borac Banja Luka.
22 augustus » In Zuid-Afrika wordt goud ontdekt.
10 november » In Brussel vindt het kerkelijk huwelijk plaats van de jonge Belgische kroonprins Leopold met de Zweedse prinses Astrid.
25 november » Atatürk verbiedt het dragen van een fez, een traditioneel hoofddeksel, in Turkije.
Trouwdag 12 oktober 1952
De temperatuur op 12 oktober 1952 lag tussen -1,8 °C en 13,4 °C en was gemiddeld 4,6 °C. Er was 7,5 uur zonneschijn (69%). Het was vrijwel onbewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
17 februari » Kees Broekman wint de eerste Nederlandse medaille tijdens Olympische Winterspelen.
26 februari » De Engelse premier Winston Churchill maakt bekend dat het Verenigd Koninkrijk over een atoombom beschikt.
31 mei » Het sprookjesbos de Efteling in Kaatsheuvel wordt geopend.
4 juni » Juan Perón wordt voor de tweede keer president van Argentinië.
23 juli » Asnoldo Devonish wint de bronzen medaille op het onderdeel hink-stap-sprong bij de Olympische Spelen en daarmee de eerste olympische plak ooit voor Venezuela.
3 december » Benoeming van de Nederlander Martin Lucas tot internuntius in India als opvolger van Leo Kierkels.
Dag van overlijden 26 augustus 2014
De temperatuur op 26 augustus 2014 lag tussen 10,4 °C en 16,5 °C en was gemiddeld 13,7 °C. Er was 12,5 mm neerslag gedurende 7,8 uur. Er was 1,4 uur zonneschijn (10%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
3 januari » Hery Rajaonarimampianina wint de presidentsverkiezingen op Madagaskar met 53,5 procent van de stemmen.
24 mei » Real Madrid CF wint als eerste club in de geschiedenis voor de tiende keer de Champions League. In de finale in Lissabon is de Spaanse voetbalclub na verlenging met 4-1 te sterk voor stadgenoot Atlético Madrid.
8 juni » Rafael Nadal wint voor de negende maal het toernooi van Roland Garros. In de finale verslaat hij Novak Đoković met 3-6, 7-5, 6-2, 6-4. Het is de veertiende zege van de Spanjaard bij een grandslamtoernooi, waarmee hij de prestatie van Pete Sampras evenaart.
21 augustus » Zuid-Afrika sluit zijn grenzen voor mensen uit de door het ebolavirus getroffen landen Guinee, Liberia en Sierra Leone. Reizigers uit die landen die niet de Zuid-Afrikaanse nationaliteit hebben, mogen het land niet meer in.
28 september » De Keniaan Dennis Kimetto wint de marathon van Berlijn in een nieuwe wereldrecordtijd: 2u02'57". Voor het eerst loopt een atleet de marathon in een tijd onder de twee uur en drie minuten.
11 oktober » De centrum-rechtse Regering-Michel I legt de eed af in Brussel.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P40779.php : benaderd 14 mei 2025), "Philipena (Pheobe) K Reich (1926-2014)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.