De temperatuur op 12 februari 1922 lag tussen -9.6 °C en -0.3 °C en was gemiddeld -4.3 °C. Er was 7,7 uur zonneschijn (79%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-oosten. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
14 maart » Oprichting van de Missio sui juris Urga in Mongolië.
16 april » Duitsland en de Sovjet-Unie ondertekenen het Verdrag van Rapallo.
7 mei » België verslaat het Nederlands voetbalelftal met 2-1.
18 oktober » Oprichting van de BBC.
6 december » In Londen wordt een overeenkomst getekend tussen Britse en Ierse vertegenwoordigers waarbij Ierland de status van dominion wordt verleend.
Trouwdag 3 november 1943
De temperatuur op 3 november 1943 lag tussen 5,5 °C en 17,3 °C en was gemiddeld 10,5 °C. Er was 0.1 mm neerslag. Er was 4,5 uur zonneschijn (47%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
14 februari » Operatie Brandy - nachtelijke Britse commando-operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog op Florø, een havenplaats aan de westkust van Noorwegen.
5 april » Bij een geallieerd bombardement vallen in Mortsel meer dan 900 doden en 1300 gewonden bij de burgerbevolking. De aanval was gericht tegen de ERLA-fabriek maar de bommen vallen meer dan een kilometer daarvandaan.
13 juli » Het Tsjechische dorpje Český Malín wordt verbrand door Duitse troepen. 374 inwoners komen om het leven.
18 oktober » De schrijver A.M. de Jong wordt door Nederlandse SS'ers vermoord, een van de zgn. Silbertanne-acties.
4 december » Het Joegoslavische Verzet vormt een voorlopige regering.
13 december » Als wraak voor vermeende steun aan het verzet moordt een Duitse legereenheid de gehele mannelijke bevolking van het Griekse stadje Kalavryta uit.
Dag van overlijden 11 januari 2017
De temperatuur op 11 januari 2017 lag tussen 5,7 °C en 10,4 °C en was gemiddeld 7,2 °C. Er was 0.5 mm neerslag gedurende 1,6 uur. Er was 2,8 uur zonneschijn (35%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
7 april » In Zuid-Afrika gaan ruim dertigduizend betogers de straat op uit protest tegen president Jacob Zuma.
8 mei » Voetballer Youri Tielemans van RSC Anderlecht wordt verkozen tot beste speler van Afrikaanse afkomst in de Belgische Jupiler Pro League en wint de Ebbenhouten Schoen.
1 juli » De Ronde van Frankrijk is gestart in de Duitse stad Düsseldorf. Geraint Thomas wint de eerste etappe en favoriet Alejandro Valverde valt al uit door een valpartij op het natte wegdek.
25 september » Bierproducent Jupiler stopt na twaalf seizoenen als naamgever en hoofdsponsor van de eerste divisie.
29 september » De grote winnaar van de Gouden Kalveren wordt de film Brimstone van regisseur Martin Koolhoven. De westernthriller weet zes van de negen nominaties te verzilveren, waaronder die voor Beste Film. Nooit eerder wint een film zoveel Gouden Kalveren.
30 september » Bij twee schietpartijen in Kaapstad vallen zeker elf doden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P32629.php : benaderd 12 mei 2025), "Eugenia Keller (1922-2017)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.