De temperatuur op 16 juni 1931 lag tussen 8,4 °C en 22,8 °C en was gemiddeld 16,1 °C. Er was 11,1 uur zonneschijn (66%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
26 januari » In Groningen botst een passagierstrein uit Nieuweschans ter hoogte van de Lodewijkstraat op een rangerende goederentrein. Er vallen drie doden en vijf gewonden.
14 april » Koning Alfonso XIII van Spanje afgezet. Uitroeping van de republiek.
28 juni » In Spanje worden na het vertrek van koning Alfons XIII verkiezingen gehouden die door de linkse partijen, de PSOE voorop, worden gewonnen.
21 augustus » Oprichting van de Portugese voetbalclub FC Famalicão.
16 oktober » Benoeming van Angelo Roncalli tot apostolisch delegaat in Bulgarije.
4 december » Maximiliano Hernández Martínez pleegt een staatsgreep in El Salvador.
Trouwdag 27 januari 1951
De temperatuur op 27 januari 1951 lag tussen 2,9 °C en 4,1 °C en was gemiddeld 3,7 °C. Er was 1,2 mm neerslag gedurende 2,6 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-oosten. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
Van 15 maart 1951 tot 2 september 1952 was er in Nederland het kabinet Drees I met als eerste minister Dr. W. Drees (PvdA).
18 februari » Joseph Baeten volgt de overleden Petrus Hopmans op als bisschop van Breda.
25 februari » Openingsceremonie van de eerste Pan-Amerikaanse Spelen, gehouden in Buenos Aires.
14 maart » Johan Sauwens, Belgisch politicus
15 maart » In Nederland treedt het kabinet-Drees I aan.
2 juni » Encycliek Evangelii Praecones van Paus Pius XII over het bevorderen van het katholieke missiewerk.
17 juli » Wim van Est rijdt als eerste Nederlander in de Gele Trui na de 12e etappe in de Tour de France.
Dag van overlijden 11 november 2004
De temperatuur op 11 november 2004 lag tussen -0,8 °C en 5,8 °C en was gemiddeld 3,5 °C. Er was 1,6 uur zonneschijn (18%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
21 maart » De Telegraaf verschijnt voor het eerst ook op zondag.
29 maart » Roken op de werkplek in Ierland is vanaf vandaag verboden, ook in de kroeg.
22 mei » Amsterdam prolongeert de landstitel in de Nederlandse hockeyhoofdklasse door HC Bloemendaal met 3-0 te verslaan in de tweede wedstrijd uit de finale van de play-offs.
13 juni » Bij de verkiezingen voor het Vlaamse parlement wordt de voor racisme veroordeelde extreem-rechtse partij Vlaams Blok de tweede grootste partij in Vlaanderen met een kwart van de stemmen.
21 juni » Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis worden moslimextremisten veroordeeld voor terreur. Het Haagse hof heeft twee mannen veroordeeld tot 4 en 6 jaar gevangenisstraf voor betrokkenheid bij een voorgenomen aanslag op de Amerikaanse ambassade te Parijs. Eerder waren ze vrijgesproken door de rechtbank, omdat het bewijs steunde op informatie van de AIVD.
2 november » Bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint zittend president George W. Bush van zijn Democratische uitdager John Kerry.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P29385.php : benaderd 12 mei 2025), "Eugene Orval Paris (1931-2004)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.