De temperatuur op 10 december 1921 lag tussen 0,8 °C en 9,6 °C en was gemiddeld 6,6 °C. Er was 3,7 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
3 februari » In München vindt de eerste massabijeenkomst van de NSDAP plaats.
18 maart » De tweede Vrede van Riga tussen Polen en de Sovjet-Unie. Ondanks de recente Poolse successen annexeert de Sovjet-Unie Oekraïne en Wit-Rusland. De regering van Oekraïne emigreert naar Frankrijk.
27 april » Bij de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Amsterdam worden namens de Rapaille Partij de zwerver Had-je-me-maar en de ex-anarchist Bertus Zuurbier verkozen.
13 juni » Paus Benedictus XV creëert drie nieuwe kardinalen, onder wie de Italiaanse nuntius in Polen Achille Ratti.
30 oktober » Het Argentijns voetbalelftal wint voor de eerste keer de Copa América door in de slotwedstrijd met 1-0 te winnen van titelhouder Uruguay.
24 november » De Japanse kroonprins Hirohito wordt regent voor zijn zieke vader, Yoshihito
Trouwdag 21 november 1945
De temperatuur op 21 november 1945 lag tussen 1,3 °C en 5,0 °C en was gemiddeld 3,7 °C. Er was 0,8 mm neerslag gedurende 2,9 uur. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
Van 27 juli 1941 tot 23 februari 1945 was er in Nederland het kabinet Gerbrandy II met als eerste minister Prof. dr. P.S. Gerbrandy (ARP).
Van 23 februari 1945 tot 24 juni 1945 was er in Nederland het kabinet Gerbrandy III met als eerste minister Prof. dr. P.S. Gerbrandy (ARP).
Van 24 juni 1945 tot 3 juli 1946 was er in Nederland het kabinet Schermerhorn - Drees met als eerste ministers Prof. ir. W. Schermerhorn (VDB) en W. Drees (PvdA).
7 maart » De geallieerden krijgen de ongeschonden Ludendorffbrug over de Rijn in Remagen in handen.
17 april » Apeldoorn wordt bevrijd.
30 september » De Finse atleet Viljo Heino verbetert in Turku het werelduurrecord atletiek: in één uur tijd loopt hij 19.339 meter.
14 november » In de Duitse stad Neurenberg begint het proces tegen een groot aantal nazi-leiders.
10 december » Nederland wordt lid van de Verenigde Naties
Dag van overlijden 21 maart 2003
De temperatuur op 21 maart 2003 lag tussen 0.2 °C en 10,2 °C en was gemiddeld 5,2 °C. Er was 10,3 uur zonneschijn (84%). Het was licht bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
21 april » De hockeysters van HC Rotterdam winnen op eigen terrein de Europacup II door in de finale het Russische Sintez Dzerjinsk met 5-2 te verslaan. In Spanje winnen de mannen van Amsterdam eveneens de Europacup II, ten koste van het Duitse Der Club an der Alster.
22 juli » Opening van de Anzji-Arena, een voetbalstadion in de Russische stad Kaspisk dat plaats biedt aan 30.000 toeschouwers.
15 augustus » In het Amerikaanse Epcot (Orlando, Florida) wordt de attractie Mission: SPACE geopend.
24 augustus » In het Wagener-stadion in Amstelveen wint de Nederlandse mannenhockeyploeg voor de zevende keer de Champions Trophy.
25 augustus » Lancering van de Spitzer Space Telescope.
9 september » DJ Tiësto geeft als eerste dj een volledig stadionconcert in het GelreDome te Arnhem.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P24629.php : benaderd 13 mei 2025), "Rita Frances Ballway (1921-2003)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.