De temperatuur op 23 maart 1915 lag tussen 5,3 °C en 12,7 °C en was gemiddeld 8,9 °C. Er was 1,2 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
25 januari » Alexander Graham Bell voert het eerste transcontinentale telefoongesprek, van New York naar San Francisco
18 maart » De Geallieerden lijden een zware nederlaag op zee in Turkije bij de slag om Gallipoli.
24 april » De Armeense Genocide begint.
3 mei » Rome zegt het drievoudig bondgenootschap met Duitsland en Oostenrijk-Hongarije op en verklaart op 23 mei de oorlog aan de Donaumonarchie.
9 september » Een Duitse zeppelin bombardeert Londen.
28 september » Britse troepen verslaan de Turken bij Kout-El-Mara in Mesopotamië.
Trouwdag 6 maart 1939
De temperatuur op 6 maart 1939 lag tussen 6,0 °C en 10,8 °C en was gemiddeld 8,2 °C. Er was 4,5 mm neerslag gedurende 5,2 uur. Er was 1,9 uur zonneschijn (17%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
2 maart » Kardinaal Eugenio Pacelli wordt op zijn 63ste verjaardag gekozen tot Paus Pius XII.
7 april » Italië valt Albanië binnen.
17 mei » Oprichting van de Portugese voetbalclub GD Estoril-Praia.
23 augustus » Molotov-Ribbentroppact tussen de nazi-Duitsland en de Sovjet-Unie wordt getekend.
27 augustus » Het Slowaaks voetbalelftal speelt de eerste interland uit de geschiedenis. In Bratislava wordt Duitsland met 2-0 verslagen.
30 november » Begin van de Winteroorlog tussen Finland en de Sovjet-Unie.
Dag van overlijden 26 december 1997
De temperatuur op 26 december 1997 lag tussen 6,2 °C en 10,0 °C en was gemiddeld 8,0 °C. Er was 9,7 mm neerslag gedurende 7,0 uur. Er was 0,4 uur zonneschijn (5%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
21 januari » De politie in Amsterdam arresteert bij tien invallen in de stad dertien mensen wegens handel in verdovende middelen.
14 maart » Dawid Kownacki, Pools voetballer
22 april » In Lima (Peru) wordt met geweld een einde gemaakt aan een gijzeling van 126 dagen in de residentie van de Japanse ambassadeur.
28 mei » Borussia Dortmund wint de Champions League. In de finale in München zegeviert de Duitse voetbalclub met 3-1 ten koste van het Italiaanse Juventus.
1 juni » De socialisten winnen de Franse verkiezingen. Lionel Jospin wordt door president Jacques Chirac benoemd tot premier van Frankrijk.
30 oktober » De Britse au pair Louise Woodward wordt veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf nadat een baby in haar zorg overlijdt door het shakenbabysyndroom. De rechter zou het vonnis later veranderen in een gevangenisstraf die overeenkwam met de duur van het voorarrest.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P23929.php : benaderd 8 mei 2025), "Giuseppina Josephine (Jean) Cammaroto (1915-1997)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.