De temperatuur op 12 oktober 1924 lag tussen 7,3 °C en 20,0 °C en was gemiddeld 12,9 °C. Er was 0,1 mm neerslag. Er was 8,3 uur zonneschijn (76%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-oosten. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
7 januari » Oprichting van de Féderation Internationale de Hockey (FIH), oftewel de overkoepelende wereldhockeybond, op initiatief van de Fransman Paul Léautey.
1 april » Adolf Hitler wordt veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor zijn deelname aan de Bierkellerputsch. Hij zit slechts negen maanden in de gevangenis, waar hij het eerste deel van zijn boek Mein Kampf schrijft.
20 april » Turkije krijgt onder leiding van Mustafa Kemal Atatürk een nieuwe grondwet.
10 mei » J. Edgar Hoover wordt aangesteld als hoofd van het Federal Bureau of Investigation.
12 oktober » In de Zwitserse stad Aarau wordt Stadion Brügglifeld officieel in gebruik genomen.
1 november » Oprichting van de rooms-katholieke Apostolische administratie Estland.
Trouwdag 26 oktober 1948
De temperatuur op 26 oktober 1948 lag tussen -0,9 °C en 10,5 °C en was gemiddeld 5,7 °C. Er was 1,0 mm neerslag gedurende 0,3 uur. Er was 3,2 uur zonneschijn (32%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
Van 3 juli 1946 tot 7 augustus 1948 was er in Nederland het kabinet Beel I met als eerste minister Dr. L.J.M. Beel (KVP).
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
1 januari » In Italië treedt de democratische republikeinse grondwet in werking.
6 maart » Inval van het Arabische bevrijdingsleger van Fawzi al-Qawuqji in Palestina.
5 mei » Pax Christi Nederland wordt in Utrecht opgericht.
16 juni » De Franse overheid richt de luchtvaartmaatschappij Air France op.
28 juni » Stalin gooit het Joegoslavië van Tito uit het communistisch blok.
23 december » De zeven ter dood veroordeelden van het Proces van Tokio worden door middel van ophanging ter dood gebracht in de gevangenis van Sugamo Prison in Ikebukuro.
Dag van overlijden 4 juli 1987
De temperatuur op 4 juli 1987 lag tussen 10,8 °C en 23,3 °C en was gemiddeld 17,9 °C. Er was 13,8 uur zonneschijn (83%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten. Bron: KNMI
17 april » De Philipsdam wordt gesloten. Daarmee zijn de Deltawerken voltooid.
13 mei » De Wereldbank stopt met geld lenen aan Zambia omdat het Afrikaanse land niet langer het bezuinigingsprogramma van het Internationaal Monetair Fonds uitvoert.
11 juli » VN-secretaris-generaal Perez de Cuéllar wijst de Joegoslavische baby Matej Gaspar aan als vijf miljardste aardbewoner.
23 augustus » Tijdens zware overstromingen komen in Bangladesh honderden mensen om het leven.
3 september » Legermajoor Pierre Buyoya pleegt een staatsgreep in Burundi en zet president Jean Baptiste Bagaza af.
19 oktober » Beurscrisis, bekend onder de naam Zwarte maandag.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P23630.php : benaderd 14 mei 2025), "Eleanor Jean Pace (1924-1987)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.