De temperatuur op 19 juli 1921 lag tussen 15,4 °C en 31,6 °C en was gemiddeld 23,5 °C. Er was 11,5 uur zonneschijn (71%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noorden. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
23 januari » Oprichting van de Spaanse voetbalclub Deportivo Alavés.
8 maart » Verkoos het Internationale Vrouwensecretariaat van de Communistische of Derde Internationale, definitief tot Internationale Vrouwendag.
13 maart » Mongolië verklaart zichzelf onafhankelijk van China.
13 juni » Paus Benedictus XV creëert drie nieuwe kardinalen, onder wie de Italiaanse nuntius in Polen Achille Ratti.
11 juli » Mongolië wordt onafhankelijk van China.
18 december » Het Pools voetbalelftal speelt de eerste interland uit de geschiedenis van het land. In Boedapest wordt met 1-0 verloren van Hongarije.
Trouwdag 19 juni 1948
De temperatuur op 19 juni 1948 lag tussen 9,2 °C en 19,1 °C en was gemiddeld 13,4 °C. Er was 2,3 mm neerslag gedurende 0.6 uur. Er was 4,2 uur zonneschijn (25%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van 3 juli 1946 tot 7 augustus 1948 was er in Nederland het kabinet Beel I met als eerste minister Dr. L.J.M. Beel (KVP).
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
3 april » De Amerikaanse president Harry S. Truman tekent het Marshallplan.
26 juni » De Berlijnse Luchtbrug wordt begonnen, nadat de Sovjet-autoriteiten op 24 juni een blokkade van Berlijn hebben ingesteld.
17 september » Moord op Graaf Bernadotte in Jeruzalem.
24 september » De Honda Motor Company wordt opgericht.
5 oktober » De International Union for Conservation of Nature and Natural Resources (IUCN), de internationale unie voor natuurbescherming, wordt opgericht.
4 november » T.S. Eliot wint de Nobelprijs voor de Literatuur.
Dag van overlijden 29 oktober 2011
De temperatuur op 29 oktober 2011 lag tussen 7,3 °C en 17,0 °C en was gemiddeld 12,3 °C. Er was 0,4 mm neerslag gedurende 0,4 uur. Er was 1,8 uur zonneschijn (18%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
4 januari » Het Amerikaanse automerk Mercury wordt door eigenaar Ford Motor Company opgeheven.
13 januari » Het Internationaal Olympisch Comité schorst het Ghanees nationaal olympisch comité vanwege politieke bemoeienis. Eerder werd Koeweit om dezelfde reden geschorst.
14 januari » De Tunesische president Zine El Abidine Ben Ali ontvlucht zijn land na zware onlusten.
31 mei » Ratko Mladić is overgebracht naar de gevangenis in Scheveningen. Later zal hij overgedragen worden aan het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag.
24 juli » Ondanks zijn strijd tegen kanker wil president Hugo Chávez van Venezuela zich beschikbaar stellen voor een nieuwe, zesjarige ambtstermijn, zegt hij tegen de krant Correo del Orinoco.
28 december » Venezuela is het gevaarlijkste land in Latijns-Amerika met in 2011 al 19.336 vermoorde mensen, omgerekend 53 per dag, aldus de Venezolaanse Misdaadwaarnemers.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P19574.php : benaderd 13 mei 2025), "Carolyn Lesette Meyer (1921-2011)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.