De temperatuur op 14 september 1925 lag tussen 2,3 °C en 18,4 °C en was gemiddeld 9,9 °C. Er was 0.1 mm neerslag. Er was 10,5 uur zonneschijn (82%). De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 4 augustus 1925 tot 8 maart 1926 was er in Nederland het kabinet Colijn I met als eerste minister Dr. H. Colijn (ARP).
19 maart » Bisschopswijding van Angelo Roncalli, apostolisch visitator in Bulgarije, in Rome door kardinaal Giovanni Tacci Porcelli.
18 juli » In Duitsland verschijnt Adolf Hitlers boek Mein Kampf.
19 juli » Oprichting van de Italiaanse voetbalclub Ternana Calcio.
10 augustus » Stormramp van 1925, een noodweer met zeer zware windstoten en meerdere tornado's richt veel schade aan. Vooral Borculo wordt zwaar getroffen.
15 oktober » Oprichting van de Deense voetbalclub Hvidovre IF.
24 december » Benito Mussolini krijgt alle macht in Italië.
Trouwdag 10 januari 1950
De temperatuur op 10 januari 1950 lag tussen -2.2 °C en 7,7 °C en was gemiddeld 3,0 °C. Er was 0.3 mm neerslag gedurende 0.3 uur. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
3 juni » De regeringsleiders van België, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Nederland en Duitsland ondertekenen de Schuman-verklaring.
25 juni » Noord-Korea valt Zuid-Korea binnen, dit is het begin van de Koreaanse Oorlog.
22 juli » Na lang politiek gekrakeel en een volksraadpleging over zijn houding in de oorlog, betrekt de Belgische koning Leopold III weer zijn paleis in Laken.
28 september » Indonesië wordt toegelaten tot de Verenigde Naties.
2 oktober » Het stripverhaal Peanuts van Charles Schulz wordt voor het eerst gepubliceerd in zeven Amerikaanse kranten.
2 december » De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties nemen Resolutie 390(V) aan, waarbij de Eritreeërs als volk worden erkend, maar Eritrea wordt met Ethiopië tot een federatie samengevoegd.
Dag van overlijden 13 december 1988
De temperatuur op 13 december 1988 lag tussen 6,5 °C en 9,2 °C en was gemiddeld 7,7 °C. Er was -0,1 mm neerslag. Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
4 april » Het derde Nederlandse televisienet wordt in gebruik genomen.
22 april » Vier gendarmes worden gedood in het Franse overzeese gebiedsdeel Nieuw-Caledonië, nadat ze in een hinderlaag zijn gelopen van separatistische Kanaken op het noordelijke eiland Ouvea.
8 mei » Herverkiezing van François Mitterrand als president van Frankrijk met 54% van de stemmen tegen 46% voor Jacques Chirac.
1 juni » Het Nederlands voetbalelftal sluit in Amsterdam de voorbereidingen op het EK voetbal 1988 af met een 2-0-overwinning op Roemenië.
10 juni » De openingswedstrijd van het Europees kampioenschap voetbal 1988 wordt gespeeld.
7 december » Spitak in Armenië wordt getroffen door een aardbeving van 6.8 op de Schaal van Richter, met als resultaat 25.000 doden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P16658.php : benaderd 12 mei 2025), "Robert Gregg Lauer (1925-1988)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.