De temperatuur op 16 februari 1953 lag tussen -5.1 °C en 3,3 °C en was gemiddeld -1 °C. Er was 2,4 uur zonneschijn (24%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
1 februari » De Nederlandse schaatser Kees Broekman wordt in Hamar Europees schaatskampioen.
25 april » James Watson en Francis Crick publiceren in Nature de structuur van het menselijk DNA.
7 juni » Oprichting van de Wageningse voetbalclub ONA '53
7 september » Nikita Chroesjtsjov leider van de Communistische partij in de Sovjet-Unie.
8 september » Encycliek Fulgens Corona waarin paus Pius XII een Mariajaar afkondigt van december 1953 tot december 1954 tot viering van het eeuwfeest van het dogma van de Onbevlekte Ontvangenis van Maria.
1 december » Hugh Hefner geeft het eerste nummer van Playboy uit. De oplage bedraagt 70.000 exemplaren.
Dag van overlijden 15 januari 1972
De temperatuur op 15 januari 1972 lag tussen -0.2 °C en 3,1 °C en was gemiddeld 1,0 °C. Er was -0.1 mm neerslag. Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-zuid-oosten. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P15458.php : benaderd 14 mei 2025), "Peter T. Naudus (1953-1972)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.