De temperatuur op 24 september 1932 lag tussen 10,2 °C en 17,2 °C en was gemiddeld 14,2 °C. Er was 4,1 mm neerslag gedurende 1,2 uur. Er was 2,2 uur zonneschijn (18%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
26 januari » Ernest Lawrence vraagt octrooi aan op het cyclotron.
5 februari » Benoeming van Guillaume Lemmens tot bisschop-coadjutor met recht van opvolging van Roermond in Nederland.
19 maart » Bisschopswijding van Guillaume Lemmens, bisschop-coadjutor van Roermond in Nederland, door aartsbisschop Joannes Jansen van Utrecht.
6 mei » Moordaanslag op president Paul Doumer van Frankrijk in Parijs. De president sterft een dag later aan zijn verwondingen.
10 mei » Het Wilhelmus wordt het Nederlandse volkslied.
12 mei » Tien weken na zijn kidnapping wordt het zoontje van Charles Lindbergh dood teruggevonden.
Trouwdag 11 februari 1983
De temperatuur op 11 februari 1983 lag tussen -4.9 °C en 0.4 °C en was gemiddeld -1.6 °C. Er was -0.1 mm neerslag. Er was 3,9 uur zonneschijn (40%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
4 januari » IJsland devalueert de kroon met 9 procent.
17 februari » Algehele herziening van de Nederlandse Grondwet.
4 oktober » In Stockholm demonstreren 100.000 zakenmensen tegen het voorstel van de regering van premier Olaf Palme om investeringsfondsen op te richten die door de vakbonden beheerd zullen worden.
23 oktober » De grootste betoging uit Belgische geschiedenis trekt door de straten van Brussel: 400.000 mensen protesteren tegen de plaatsing van nieuwe kernraketten.
8 november » Uit handen van koning Boudewijn van België ontvangt de dichter Lucebert de Prijs der Nederlandse Letteren.
14 december » In Bolivia treedt het kabinet af nadat de senaat heeft gedreigd de bezuinigingsmaatregelen te verwerpen.
Dag van overlijden 11 november 1998
De temperatuur op 11 november 1998 lag tussen 2,2 °C en 11,4 °C en was gemiddeld 6,1 °C. Er was 1,2 mm neerslag gedurende 1,4 uur. Er was 6,2 uur zonneschijn (68%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
Van maandag 3 augustus 1998 tot maandag 22 juli 2002 was er in Nederland het kabinet Kok II met als eerste minister W. Kok (PvdA).
3 februari » Een laagvliegende Amerikaanse militaire straaljager vliegt in het Italiaanse ski-oord Cavalese de kabel van een skilift kapot waardoor een gondel van een kabelbaan 200 meter naar beneden stort en 20 mensen omkomen.
19 maart » Bisschopswijding van Stanisław Dziwisz, privésecretaris van de paus, James Harvey, prefect van de pauselijke huishouding, en Piero Marini, ceremoniemeester van de paus, door Paus Johannes Paulus II.
5 april » Prinses Marie Esmeralda van België huwt in Londen met de gerenommeerde wetenschapper Salvador Moncada.
10 april » De Noord-Ierse partijen komen tot het Goedevrijdagakkoord. Aan dertig jaar geweld lijkt daarmee een einde gekomen.
3 mei » Wim Duisenberg wordt benoemd tot de eerste voorzitter van de Europese Centrale Bank.
3 juni » Bij het Duitse Eschede ontspoort een ICE-hogesnelheidstrein, 101 mensen komen om. Zie treinramp bij Eschede.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P15115.php : benaderd 12 mei 2025), "Ruth Koetting (1932-1998)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.