De temperatuur op 30 september 1918 lag tussen 6,3 °C en 13,8 °C en was gemiddeld 9,5 °C. Er was 16,9 mm neerslag. Er was 0.3 uur zonneschijn (3%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
16 januari » De Postcheque- en Girodienst wordt gestart.
3 maart » Vrede van Brest-Litovsk wordt ondertekend, einde aan het oostfront van de Eerste Wereldoorlog.
9 augustus » Duke Kahanamoku scherpt in New York zijn eigen wereldrecord op de 100 meter vrije slag aan tot 1.01,4. Het oude record (1.01,6) stond sinds 20 juli 1912 op naam van de Amerikaanse zwemmer.
7 november » De laatste aan shellshock lijdende soldaat wordt geëxecuteerd wegens desertie.
12 november » Nederland verleent asiel aan de gevluchte Duitse keizer Wilhelm II.
1 december » IJsland wordt onafhankelijk van Denemarken
Trouwdag 8 december 1936
De temperatuur op 8 december 1936 lag tussen -3.9 °C en 0.4 °C en was gemiddeld -1.1 °C. Er was 1,7 mm neerslag gedurende 6,5 uur. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
7 maart » Duitsland start remilitarisatie van het Rijnland, daarmee het verdrag van Versailles overtredend.
5 oktober » Totstandkoming van de eerste communicatie via coax-kabel, tussen New York en Philadelphia.
25 oktober » Duitsland en Italië sluiten een bondgenootschap, de zogenaamde As Rome-Berlijn.
31 oktober » Eerste poging een raket te lanceren op het Jet Propulsion Laboratory.
25 november » Duitsland en Japan sluiten het Anti-Kominternpact, dat voornamelijk gericht is tegen de Komintern (Communistische Internationale) en in het bijzonder tegen de Sovjet-Unie.
12 december » De Moerdijkbrug over het Hollandsch Diep wordt geopend.
Dag van overlijden 16 maart 2014
De temperatuur op 16 maart 2014 lag tussen 9,4 °C en 12,2 °C en was gemiddeld 10,5 °C. Er was 3,0 uur zonneschijn (25%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
8 maart » Een Boeing 777 van Malaysia Airlines die op weg was naar Peking, met 239 mensen aan boord, verdwijnt twee uur na vertrek vanaf Kuala Lumpur International Airport van de radar en is waarschijnlijk ergens midden in de Indische Oceaan gestort. Het toestel is tot op heden niet gevonden. (Malaysia Airlines-vlucht 370)
11 april » Het bisdom Roermond erkent dat bisschop Joannes Gijsen (1932-2013) zich heeft schuldig gemaakt aan seksueel misbruik van minderjarigen.
17 mei » In Laos komen 22 mensen om het leven als een vliegtuig neerstort in de rivier de Mekong. Onder hen de minister van Defensie Douangchay Phichit.
23 mei » Na acht seizoenen wordt in Nederland de laatste aflevering uitgezonden van het praatprogramma Pauw & Witteman.
29 mei » De leiders van Kazachstan, Rusland en Wit-Rusland stichten een economische unie, die op 1 januari 2015 van start moet gaan en luistert naar de naam Euraziatische Economische Unie.
12 augustus » Paus Franciscus verheft de Heilige Calixtuskerk in Groenlo tot basilica minor.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Elizabeth Sobon, "Dagosto/Dimirra/Weckerle/Kuhn Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/dagosto-dimirra-weckerle-kuhn-family-tree/P11674.php : benaderd 14 mei 2025), "Marion Hazel Siefert (1918-2014)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.