De temperatuur op 29 mei 1909 lag tussen 8,2 °C en 17,0 °C en was gemiddeld 11,7 °C. Er was 0.5 mm neerslag. Er was 3,1 uur zonneschijn (19%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
16 januari » Ernest Shackleton ontdekt de magnetische zuidpool.
21 februari » De Rotterdamse politie stelt een rijwielbrigade in.
31 maart » Servië accepteert Oostenrijks gezag over Bosnië en Herzegovina.
1 mei » Oprichting van de Oostenrijkse voetbalclub SK Sturm Graz.
20 juli » Georges Clemenceau dient zijn ontslag in als premier van Frankrijk.
25 juli » Louis Blériot vliegt als eerste Het Kanaal over.
Trouwdag 17 maart 1934
De temperatuur op 17 maart 1934 lag tussen 1,8 °C en 9,9 °C en was gemiddeld 5,2 °C. Er was 5,1 mm neerslag gedurende 4,3 uur. Er was 2,9 uur zonneschijn (24%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
1 februari » Verheffing van de Apostolische Prefectuur Celebes in Nederlands-Indië tot Apostolisch vicariaat.
17 februari » Koning Albert I van België komt om tijdens een beklimming van een rots te Marche-les-Dames in de provincie Namen.
1 mei » Pernis en Hoogvliet gaan op in de gemeente Rotterdam.
1 september » De Spelling-Marchant wordt ingevoerd.
15 september » De Nederlandse wielrenners Sam Hoevens, Klaas van Nek jr. en Flip Reijnders komen bij Schoorldam om het leven nadat hun auto in botsing komt met een stoomtram.
22 oktober » De beruchte bankrover Charles Arthur "Pretty Boy" Floyd wordt neergeschoten door FBI-agenten in East Liverpool.
Dag van overlijden 7 januari 2009
De temperatuur op 7 januari 2009 lag tussen -6.7 °C en 3,5 °C en was gemiddeld -0.8 °C. Er was 0.2 mm neerslag gedurende 1,1 uur. Er was 1,1 uur zonneschijn (14%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van donderdag 22 februari 2007 tot donderdag 14 oktober 2010 was er in Nederland het kabinet Balkenende IV met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
17 maart » In Madagaskar pleegt het leger een staatsgreep, waardoor president Marc Ravalomanana gedwongen wordt af te treden. Oppositieleider Andry Rajoelina, die zich al eerder tot president had uitgeroepen, neemt het presidentieel kantoor in bezit.
26 mei » In de nacht van 25 op 26 mei worden delen van België en Nederland getroffen door een van de zwaarste onweersfronten van de laatste jaren, met hagelstenen tot 10cm in doorsnede en 4 tot 5 bliksemontladingen per seconde.
30 mei » De Australische violist Ray Chen wint de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool. De tweede plaats is voor de Belg Lorenzo Gatto.
11 september » President Hugo Chávez maakt bekend dat Venezuela korteafstandsraketten heeft gekocht van Rusland.
16 november » Piraten vallen voor de kust van Somalië twee schepen aan en weten een van de twee te kapen. Het gaat om een tanker met chemicaliën, de MV Theresa, met een 28-koppige Noord-Koreaanse bemanning.
29 december » Somalische piraten kapen in de Golf van Aden een Britse tanker met vermoedelijk 26 bemanningsleden aan boord.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Stephen Clarke, "Clarke Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/clarke-family-tree/I392494382892.php : benaderd 11 mei 2025), "Ivy Doris Myee Punter (1909-2009)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.