De temperatuur op 26 september 1994 lag tussen 11,2 °C en 18,6 °C en was gemiddeld 14,3 °C. Er was 1,5 uur zonneschijn (13%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen. Bron: KNMI
Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
13 februari » Bij gevechten tussen rivaliserende clans in de Somalische havenstad Kismayu vallen ten minste vijf doden.
21 maart » Het laatste Nederlandse lichtschip, de Noord Hinder, wordt vervangen door een automatische boei.
27 mei » In Princeton wordt de recordtemperatuur van 5,10 *10°C bereikt.
23 juli » In Dublin eindigt titelverdediger Nederland op een teleurstellende zesde plaats bij het WK hockey door ook de laatste wedstrijd tegen Zuid-Korea te verliezen: 0-2.
25 september » De handbalsters van Denemarken winnen in Berlijn het eerste Europees kampioenschap door in de finale gastland Duitsland met 27-23 te verslaan.
22 november » Bij een uitbarsting van de vulkaan de Merapi in Midden-Java vallen ten minste zeventien doden en 255 gewonden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Stephen Clarke, "Clarke Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/clarke-family-tree/I392494365782.php : benaderd 11 mei 2025), "Raymond Walter Forbes (1916-1994)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.