BROBOL Genealogie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 80 van 382:

GERRIT WORMEESTERS is overleden op 11 juli 1823 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

WILLEMINA ELISABETH SMITS is geboren op 13 juli 1823 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

DERK WILLEM BUSSINK is geboren op 7 september 1823 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

DERK SIEBELINK en MARGARETHA JOLINK zijn getrouwd op 19 december 1823 in Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

JANNA GEERTRUID HOFS is overleden op 23 april 1824 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

ANTJE MOGENDORFF is geboren op 11 augustus 1824 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

THEODORUS ANGELINK is overleden op 18 augustus 1824 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

JANNA STRONKS is overleden op 31 januari 1825 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

ANTONIUS BOSCH en WILLEMINA VAN HAL zijn getrouwd op 3 februari 1825 in Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

WANDER NIJEBOER is overleden op 24 februari 1825 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.