BROBOL Genealogie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 382:

JAN BEREND TEN KOPPEL en GEERTRUIJ BLOEMENDAAL zijn getrouwd op 2 februari 1815 in Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

WILHELMUS VELDKAMP is overleden op 6 januari 1816 te Beltrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Beltrum » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

GERRIT WORMEESTERS is geboren op 30 maart 1816 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

ENGELBERTUS STEMERDINK is geboren op 15 april 1816 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

BEERENTGEN JANSEN is geboren op 21 september 1816 te Varsseveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Varsseveld » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

JAN WERNEKERS is overleden op 20 november 1816 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

HENDRIKA SOPHIA VAN SPANCKEREN is geboren op 15 januari 1817 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

WILHELMINA VELDKAMP is geboren op 23 februari 1817 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

ANTOON KREMER is geboren op 17 juli 1817 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

DERK WILLEM NIJEBOER en ALIDA TEN BOKKEL zijn getrouwd op 4 mei 1818 in Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.