Brander Stamboom » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 595:

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Kooijman (geboren in 1798), een kind van Klaas Jacobsz Kooijman en Marij Klaas Mantel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem (geboren in 1805), een kind van Klaas Jacobsz Kooijman en Marij Klaas Mantel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje (geboren in 1809), een kind van Jacob Langenberg en Marijtje Berkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Langenberg (overleden in 1817), een kind van Jacob Langenberg en Marijtje Berkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Kort (overleden in 1819), een kind van Tewis Kort en Dieuwertje Kragt, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Kort

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wessel Bruin (overleden in 1820), een kind van Maarten Bruin en Jesje Louwerman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willemtje Bruin

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Bruin (overleden in 1820), een kind van Maarten Bruin en Jesje Louwerman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willemtje Bruin

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Rooker (overleden in 1820), een kind van Dirk Rooker en Trijntje Berk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Meijntje Rooker

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Hoek (overleden in 1821), een kind van Klaas Hoek en Aaltje Davidzon, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hiltje Hoek

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Bakker (overleden in 1822), een kind van Maarten Bakker en Aaltje Gravemaker, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Bakker

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.