Bosje stambomen Akkerman, Jager, Lammerts en Matthijssen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 183:

Roelef Harms Wester (ook Westerhof) en Antje Roelfs Bruiser zijn getrouwd op 30 april 1814 in Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Everts (van) Kalsbeek en Wietske Vokels (van der) Woude zijn getrouwd op 26 juni 1814 in Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Hindrik Leopold is geboren op 15 augustus 1814 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Syben Lubbartus Rentema is overleden op 7 oktober 1814 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hemmechien Jacobs Hovinga is geboren op 22 februari 1816 te Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Evert de Vries is geboren op 10 juli 1816 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Sivert (Siwert) Lammerts is geboren op 3 januari 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Jans Barkman en Elisabeth Daniels Rijken zijn getrouwd op 7 februari 1817 in Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Albert Sikkens of Sickens en Barbara Arends Leens of Loon of Leen zijn getrouwd op 13 april 1817 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Sietsko Leopold is geboren op 22 april 1817 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.