Bosje stambomen Akkerman, Jager, Lammerts en Matthijssen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 161 - 170 van 183:

Hendrik Lammerts en Wilhelmina Boiten zijn getrouwd op 12 april 1930 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Doorenbos is overleden op 30 september 1930 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Evert Lammerts en Engelina Smittenberg zijn getrouwd op 27 mei 1933 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Lammerts is overleden op 6 februari 1934 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje Klein is overleden op 2 december 1935 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Frank Vreugdenhil en Imke Lammerts zijn getrouwd op 4 juli 1936 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Martha Wester is overleden op 18 oktober 1938 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hillechien Lammerts is overleden op 10 februari 1940 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henderkien van Kalsbeek is overleden op 25 april 1940 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wubbo Wester is overleden op 6 januari 1942 te Westerlee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Westerlee » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.