Bidprentjes Van den Berg - 58.359 prentjes, 100% in gescand (enkele dubbelzijdig). » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 35.066:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna (geboren in 1797), een kind van Jacobus Alsemgeest en Adriana van Es, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaus Johannes (geboren in 1799), een kind van Johannes Klaasse van Rijt en Johanna Overschie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus (geboren in 1799), een kind van Jacobus Alsemgeest en Adriana van Es, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Alsemgeest (geboren in 1799), een kind van Jacobus Alsemgeest en Adriana van Es, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Franciscus (geboren in 1800), een kind van Everardus Salters en Jacoba Weurtman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Franciscus Salters (geboren in 1800), een kind van Everardus Salters en Jacoba Weurtman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Johannes (geboren in 1800), een kind van Wilhelmus Josephus van der Polder en Margaretha Theresia van Rees, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus Alsemgeest (geboren in 1800), een kind van Adrianus Alsemgeest en Cornelia Kouwenhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus (geboren in 1800), een kind van Adrianus Alsemgeest en Cornelia Kouwenhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gertrudis (geboren in 1801), een kind van Johannes Romeijn en Maria van Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.