Bidprentjes Van den Berg - 58.359 prentjes, 100% in gescand (enkele dubbelzijdig). » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 220:

Johannes Wilhelmus ter Beek is geboren op 31 oktober 1862 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Besselink en Aleida Johanna Harbers zijn getrouwd op 9 februari 1863 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Theodorus Joannes Offenberg is geboren op 22 juli 1863 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Aleida Bernardina Johanna ter Laak is geboren op 11 april 1866 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jacobus Petrus Gregorius Maria Verouden is geboren op 12 maart 1867 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerardus Antonius Reijers is geboren op 13 november 1867 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Antonius Bekken en Johanna Berendina Wolterink zijn getrouwd op 27 april 1870 in Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Jacoba Maria te Brake is geboren op 27 maart 1871 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Geertruida Rietberg is geboren op 3 januari 1873 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Maria van Raay is geboren op 14 augustus 1873 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.