Bidprentjes Van den Berg - 58.359 prentjes, 100% in gescand (enkele dubbelzijdig). » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 231:

Maria Hubertina van der Zanden is geboren op 31 januari 1842 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Simons is geboren op 21 december 1844 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Spierings is geboren op 15 augustus 1849 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Anna Willemina van Heel is geboren op 2 december 1849 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Josephina Cornelia van Hooft is geboren op 16 juli 1852 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petronella van Oosterom is geboren op 22 november 1852 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerdina Catharina Molemans is geboren op 31 januari 1853 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia de Hart is geboren op 17 oktober 1855 te Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Woutera van Heel is geboren op 19 december 1855 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petronella van Beurden is geboren op 26 juli 1857 te Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.