14 januari » In Amsterdam breekt een spoorwegstaking uit.
16 juni » Apotheker Caleb Bradham brouwt zijn eerste flesje Pepsi-Cola.
31 oktober » Eerste opvoering van Rose Bernd van Gerhart Hauptmann.
2 november » Andrew Carnegie ondertekent in New York de stichtingsakte van de Carnegie Stichting.
18 november » De Verenigde Staten en Panama tekenen het Hay-Bunau Varilla Verdrag, dat de Verenigde Staten exclusieve rechten geeft over de Panamakanaalzone.
17 december » Orville Wright maakt de eerste gemotoriseerde vlucht ter wereld, met de Wright Flyer (of mogelijk de Flyer I) te Kitty Hawk.
Dag van overlijden 24 oktober 1984
De temperatuur op 24 oktober 1984 lag tussen 9,1 °C en 14,3 °C en was gemiddeld 11,3 °C. Er was 5,5 mm neerslag gedurende 0,3 uur. Er was 5,4 uur zonneschijn (53%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
10 januari » Na 117 jaar knopen de Verenigde Staten en het Vaticaan weer diplomatieke banden aan.
11 mei » De voorlopig laatste aardeovergang gezien vanaf Mars. De eerstvolgende vindt plaats op 10 november 2084
13 mei » In Rijsel winnen de Nederlandse hockeysters de Europese titel door de Sovjet-Unie in de finale met 2-0 te verslaan.
22 mei » Bij een bomaanslag op het kantoor van de Hondurese luchtvaartmaatschappij Satisa in de Colombiaanse hoofdstad Bogota komen twee mensen om het leven.
29 juli » Zwemmer Michael Gross uit West-Duitsland brengt bij de Olympische Spelen in Los Angeles zijn eigen wereldrecord op de 200 meter vrije slag op 1.47,44.
10 december » Desmond Tutu krijgt de Nobelprijs voor de Vrede.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Laura J. Bezzeg, "Bezzeg family tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/bezzeg-family-tree/P297.php : benaderd 10 mei 2025), "David Garcia de Noriega (1903-1984)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.