De temperatuur op 11 maart 1916 lag tussen 0.7 °C en 5,3 °C en was gemiddeld 2,6 °C. Er was 0.2 uur zonneschijn (2%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
18 april » Oprichting van de Mexicaanse voetbalclub CF Atlante.
24 april » Easter Rising in Ierland.
31 mei » Begin van de Zeeslag bij Jutland, ook wel gekend als de Slag voor het Skagerrak.
15 september » Voor het eerst worden tanks ingezet op een slagveld. Tijdens de Slag aan de Somme zetten de Britten 49 Mark I-tanks in.
19 september » De Force Publique onder Charles Tombeur verslaat het leger van Duits-Oost-Afrika in de Slag bij Tabora.
7 oktober » De Provinciale Utrechtse Elektriciteits Maatschappij wordt opgericht.
Trouwdag 9 december 1938
De temperatuur op 9 december 1938 lag tussen 3,4 °C en 8,0 °C en was gemiddeld 6,1 °C. Er was 0.1 mm neerslag gedurende 0.3 uur. Er was 2,6 uur zonneschijn (33%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
11 maart » Na chantage van Hitler en om een oorlog met nazi-Duitsland te vermijden treedt Oostenrijks kanselier Kurt von Schuschnigg af.
26 mei » Eerste uitzending van de AVRO-quiz Hersengymnastiek.
11 juni » België wordt opgeschud door de aardbeving bij Zulzeke met een sterkte van 5,6 op de schaal van Richter.
13 juli » Op de Veluwe wordt het Kröller-Müller Museum geopend.
21 augustus » De Duitse atleet Karl Hein scherpt in Osnabrück het wereldrecord kogelslingeren aan tot 58,24 meter.
30 september » Het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk enerzijds en nazi-Duitsland en Italië anderzijds tekenen het Verdrag van München waardoor Duitsland het recht krijgt het Sudetenland in Tsjecho-Slowakije te annexeren.
Dag van overlijden 11 oktober 2002
De temperatuur op 11 oktober 2002 lag tussen 2,8 °C en 11,2 °C en was gemiddeld 6,5 °C. Er was 10,0 uur zonneschijn (91%). Het was vrijwel onbewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
17 januari » Grote delen van de Zaïrese stad Goma worden in de as gelegd door een uitbarsting van de vulkaan Nyiragongo. Hierbij komen zeker 45 mensen om het leven en worden 14.000 huizen verwoest.
15 juli » De zogenoemde "Amerikaanse Taliban" John Walker Lindh pleit schuld aan het helpen van de vijand en bezit van explosieven. Hij wordt veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf.
20 juli » Pim Fortuyn wordt herbegraven in het Italiaanse Provesano, waar hij een huis bezat.
17 september » Rwanda begint met de terugtrekking van zijn troepenmacht (23.400 man) uit DR Congo.
16 oktober » Ministers Eduard Bomhoff en Herman Heinsbroek treden af. Dezelfde dag biedt het voltallige kabinet-Balkenende I het ontslag aan aan de koningin.
1 december » Een brand in een discotheek in de Venezolaanse hoofdstad Caracas kost aan zeker 47 mensen het leven. Plastic van de decoratie zorgt voor een grote rookontwikkeling, het overgrote deel van de slachtoffers komt door verstikking om het leven.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Mann Spencer, "Bellinger Klock Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/bellinger-klock-family-tree/P88.php : benaderd 30 april 2025), "Sylvia Catherine Royer (1916-2002)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.